Jelle

Senior projectmanager

”In mijn beleving wordt het verschil in het project niet gemaakt door de tools of technieken maar door de personen. Als persoon wil ik meer brengen dan alleen het gevraagde, ik wil het gouden randje leveren.”

Vanaf het eerste moment dat ik in contact kwam met MOJEO was het duidelijk: dit is een organisatie die niet alleen aansluit bij mijn professionele instelling maar ook bij wie ik als persoon ben. Met gedrevenheid, passie, doorzettingsvermogen en vooral heel veel plezier, het beste halen uit een project en uit mezelf.

Als Senior projectmanager wil ik natuurlijk mijn projecten tot een goed einde brengen. Daarvoor beheers ik de technieken en ken ik de verschillende principes en methodes. Waterval of agile, grote of kleine organisaties, ik voel me overal thuis. Elke opdrachtgever, elk project en elk team is weer anders. Nooit saai en altijd weer vol met nieuwe uitdagingen. De afwisseling en uitdagingen is wat mij de energie geeft om dagelijks het beste te leveren voor een klant, mijn MOJO dus.

In mijn beleving wordt het verschil in het project niet gemaakt door de tools of technieken maar door de personen. Als persoon wil ik meer brengen dan alleen het gevraagde, ik wil het gouden randje leveren. Hoe gaaf zou het zijn om dat voor uw project te komen doen.

Jelle's mojo

Bekijk hier waar Jelle zijn MOJO heeft laten gelden

Quotes van relaties over Jelle

Referentiecases en artikels van Jelle

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.

Zet je project op de rails!

Hoe volwassen is je Agile organisatie?