Eric

Senior projectmanager​

“Ik ervaar MOJEO als een bedrijf waar de passie voor projectmanagement en projectmanagement ondersteuning (PMO) duidelijk zichtbaar en voelbaar is.”

Ze zeggen wel eens dat er geen mooier vak bestaat dan projectmanagement. Ik kan dat zeker beamen. Samen met een team iets creëren, iets neerzetten waar de klant blij van wordt. De verantwoordelijkheid dragen voor het team en om tenslotte het resultaat gezamenlijk te vieren.

Ik ervaar MOJEO als een bedrijf waar de passie voor projectmanagement en projectmanagement ondersteuning (PMO) duidelijk zichtbaar en voelbaar is. Er wordt hard gewerkt en er is plaats voor humor en voor het sociale aspect. Twee voorwaarden die nodig zijn om als bedrijf en medewerkers goed te kunnen presteren. Deze passie dragen we graag uit naar onze klanten.

Een groot deel van mijn carrière ben ik actief geweest in de wereld van PMO en projectmanagement. Ik heb diverse PMO’s mogen opzetten of verder mogen professionaliseren. Mijn favoriete bouwblok binnen het PMO is Resource Management. Ik zie dit bouwblok als een van de meest uitdagende processen om te implementeren. Daarnaast heb ik bedrijven geadviseerd op het gebied van portfolio management, tijd registratie, innovatie management en PPM-software.

Bij de uitvoering van een project streef ik ernaar om het project integraal en pragmatisch te benaderen. Uiteraard telt het resultaat, maar het resultaat staat nooit alleen. Het dient altijd een doel. Het heeft altijd meerdere raakvlakken binnen de organisatie. Het is daarom ook goed om van tijd tot tijd zelf de armen uit de mouwen te steken. Al is het om te zien of het allemaal werkt.

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.