Projectmanagement bij MOJEO

Project management bij MOJEO

Behoefte aan controle over projecten?
Loopt een project vast binnen je organisatie omdat er geen dedicated lead is? Is er geen helder overzicht in een project en wordt de ‘go-live’ telkens uitgesteld? Wil je gelijk goed starten met een duidelijk plan van aanpak en een projectmanager die alle facetten van een project beheerst en bewaakt?

De werkwijze van MOJEO
Een projectmanager van MOJEO kan jou en de organisatie steunen in elke fase van het project. Doelstelling is altijd: het project met een gouden randje opleveren. Niet op de automatische piloot varen, buiten de lijntjes durven te kleuren en uiteraard door passie vóór en kennis ván projectmanagement verandering te weeg weten te brengen. Onze projectmanagers helpen jouw organisatie om met een project het maximale resultaat te behalen.

Een projectmanager van MOJEO
Uiteraard heeft elke projectmanager van MOJEO zijn gereedschapskist vol met up-to-date certificeringen, kennis van de verschillende methodieken en ruime ervaring. Het echte verschil zit hem in in het karakter en de persoonlijkheid van onze projectmanagers. Hoe komt dit binnen een project tot uiting? Onze kracht ligt écht in onze kernwaarden.

meet & greet

We maken graag kennis

TEL.: +31 (0)43 2041 086
KRUISDONK 64
6222 PH MAASTRICHT (NL)

[email protected]
www.mojeo.nl

KVK: 62236989
BTW: NL 854 720 455 B01
IBAN: NL18 RABO 0330 5810 66
BIC: RABONL2U

    of plan hier een adviesgesprek in de agenda van onze specialisten