Projectmanagement

Loopt een project vast binnen je organisatie omdat er geen dedicated lead is? Is er geen helder overzicht in een project en wordt de ‘go-live’ telkens uitgesteld? Wil je meteen een flitsende start maken met een duidelijk plan van aanpak en een projectmanager die alle facetten van jouw project beheerst en bewaakt?

Direct naar: Uitleg – OplossingenReferenties

Projectmanagers met MOJO, passie en expertise!

Projectmanagers van MOJEO brengen verandering teweeg met MOJO, kennis en ervaring. Bij het inhuren van een MOJEO Projectmanager huur je bovendien niet alleen één persoon in, maar een heel team aan specialisten die erachter staat.

We zorgen voor de juiste match tussen de persoon, opdracht en cultuur van de opdrachtgever, zodat we moeiteloos up-to-speed zijn en waarde kunnen leveren.

Advies nodig? We zijn er voor je!

Meer weten over de beschikbaarheid en onze projectmanagers? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze professionals!

Ontdek onze oplossingen

MOJEO biedt jouw organisatie de mogelijkheid gebruik te maken van onze resources op het moment dat er een tekort is aan projectmanagers.
Meer informatie

Dreigt een project te ontsporen of is deze al ontspoort? MOJEO kan met ervaren projectmanagers het project weer op de rails zetten.
Meer informatie

Is er specifieke kennis vereist voor een project? Onze mensen zijn multi-inzetbaar met ervaring in de HR, Infra, IT, software-implementatie en zorg-, industrie-, automotive- en telecomsector.
Meer informatie

MOJEO kan je project volwassenheidsniveau naar een hoger niveau tillen. Aan de hand van de Maturity Scan bepaalt MOJEO welke gebieden aandacht vereisen.
Meer informatie