Projectmanagement

Loopt een project vast binnen je organisatie omdat er geen dedicated lead is? Is er geen helder overzicht in een project en wordt de ‘go-live’ telkens uitgesteld? Wil je meteen een flitsende start maken met een duidelijk plan van aanpak en een projectmanager die alle facetten van jouw project beheerst en bewaakt?

Afbeelding van een MOJEO Agile professional

Ontdek onze oplossingen

MOJEO biedt jouw organisatie de mogelijkheid gebruik te maken van onze resources op het moment dat er een tekort is aan projectmanagers.
Meer informatie

Dreigt een project te ontsporen of is deze al ontspoort? MOJEO kan met ervaren projectmanagers het project weer op de rails zetten.
Meer informatie

Is er specifieke kennis vereist voor een project? Onze mensen zijn multi-inzetbaar met ervaring in de HR, Infra, IT, software-implementatie en zorg-, industrie-, automotive- en telecomsector.
Meer informatie

MOJEO kan je project volwassenheidsniveau naar een hoger niveau tillen. Aan de hand van de Maturity Scan bepaalt MOJEO welke gebieden aandacht vereisen.
Meer informatie

De persoonlijkheid van onze projectmanagers maakt het verschil

Uiteraard heeft elke projectmanager van MOJEO zijn gereedschapskist vol met up-to-date certificeringen (zoals Prince2), kennis van de verschillende methodieken en ruime ervaring. Het echte verschil zit hem in het karakter en de persoonlijkheid van onze projectmanagers.