Close
Projectmanagement bij MOJEO

Behoefte aan controle over projecten?
Loopt een project vast binnen je organisatie omdat er geen dedicated lead is? Is er geen helder overzicht in een project en wordt de ‘go-live’ telkens uitgesteld? Wil je gelijk goed starten met een duidelijk plan van aanpak en een projectmanager die alle facetten van een project beheerst en bewaakt?

De werkwijze van MOJEO
Een projectmanager van MOJEO kan jou en de organisatie steunen in elke fase van het project. Doelstelling is altijd: het project met een gouden randje opleveren. Niet op de automatische piloot varen, buiten de lijntjes durven te kleuren en uiteraard door passie vóór en kennis ván projectmanagement verandering te weeg weten te brengen. Onze projectmanagers helpen jouw organisatie om met een project het maximale resultaat te behalen.

Een projectmanager van MOJEO
Uiteraard heeft elke projectmanager van MOJEO zijn gereedschapskist vol met up-to-date certificeringen, kennis van de verschillende methodieken en ruime ervaring. Het echte verschil zit hem in in het karakter en de persoonlijkheid van onze projectmanagers. Hoe komt dit binnen een project tot uiting? Onze kracht ligt écht in onze kernwaarden.

Zoek je, juist nu, advies en/of hulp op het gebied van remote projectmanagement?
Het MOJEO remote PM team zit voor je klaar! Tijdens deze periode zitten we voor je klaar met projectmanagementhulp op afstand. Zoek je advies en/of hulp met betrekking tot het remote managen van projecten? Bel (+31 (0)43 2041 086) of plan een video-call met ons in: https://calendly.com/mojeo/60min.
Dan organiseren we een rechtstreekse video-verbinding richting jouw huiskamer.

MOJEO & PM

MOJO IS NIET ZOMAAR EEN KREET

Bekijk onze referentiecases, artikels en mensen. Alles over projectmanagement bij MOJEO.

Meet & Greet

We maken graag kennis.

Benieuwd hoe een projectmanager van MOJEO het verschil kan maken binnen jouw project? Laat je gegevens achter, dan maken we een afspraak!

Tel.: +31 (0)43 2041 086

kruisdonk 64
6222 ph maastricht (nl)

info@mojeo.nl
www.mojeo.nl

KVK: 62236989
BTW: NL 854 720 455 B01
IBAN: NL18 RABO 0330 5810 66
BIC: RABONL2U