Agile/scrum bij MOJEO

Behoefte aan een agile/scrum-manier van werken?
Is er binnen jouw organisatie noodzaak om sneller projecten op te leveren en om sneller op externe ontwikkelingen in te kunnen spelen? Is er behoefte aan een agile manier van werken om zo tussentijds meer draagvlak te creëren binnen de organisatie? Wil je simpelweg sneller én meer business value opleveren?

Het Scaled Agile Framework (SAFe)
Er komt steeds meer belangstelling voor SAFe. Steeds meer bedrijven passen de principes ervan toe. Het Scaled Agile Framework is een interactieve kennisbank voor het implementeren van een agile werkwijze op bedrijfsniveau. Het SAFe-raamwerk helpt om agile binnen grote organisaties in te voeren en gaat voorbij aan agile werken in kleine teams. Het is namelijk een groot verschil om een team van acht personen agile te laten werken dan een bedrijf met honderden medewerkers. MOJEO helpt bedrijven met de transitie naar agile werken.

Partnership met Synergio
MOJEO is een partnership aangegaan met Synergio om jouw organisatie in de volle breedte te kunnen ondersteunen bij de transitie richting SAFe (Scaled Agile Framework). Zo ondersteunen we je bij een agile businessanalyse, begeleiden onze SAFe-gecertificeerde consultants de transformatie naar de agile werkwijze, trainen en coachen we alle betrokkenen en leveren we de software en tools waarmee de organisatie productiever wordt. Uiteraard kunnen onze mensen aansluitend ook de diverse agile/scrum-rollen zoals scrum master, product owner of release train engineer voor je verzorgen.

meet & greet

We maken graag kennis

TEL.: +31 (0)43 2041 086
KRUISDONK 64
6222 PH MAASTRICHT (NL)

[email protected]
www.mojeo.nl

KVK: 62236989
BTW: NL 854 720 455 B01
IBAN: NL18 RABO 0330 5810 66
BIC: RABONL2U

    of plan hier een adviesgesprek in de agenda van onze specialisten