Lauren

Projectmanagement officer

“MOJEO voelt als thuiskomen. Vanaf het eerste moment dat ik bij MOJEO kwam, werd ik fijn ontvangen en voelde ik me direct op mijn gemak. Het is als een warm bad waarin ik ben terechtgekomen, een omgeving die me stimuleert en ondersteunt.

 MOJEO biedt mij de kans om een brede ervaring op te doen en me zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Ik kan er mijn vaardigheden aanscherpen en nieuwe kennis opdoen. Door de diverse projecten waar ik aan mag werken, krijg ik de mogelijkheid om mijn horizon te verbreden en mijn expertise verder uit te bouwen.

Binnen MOJEO draait alles om samenwerking. Het is een omgeving waarin we gezamenlijk aan projecten werken, waar we kunnen sparren met collega’s en waar we elkaars kwaliteiten benutten. Het is inspirerend om deel uit te maken van een team waarin ieders unieke bijdrage wordt gewaardeerd.

Mijn MOJO komt tot uiting in mijn leergierigheid. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en ben gedreven om mezelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Ik ben trots op mijn doorzettingsvermogen en geef niet snel op. Ik geloof in het voltooien van waar ik aan begin en ben vastbesloten om succes te behalen, zowel voor mezelf als voor de projecten waaraan ik werk.

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.