Werken bij MOJEO

Heb jij genoeg mojo in je om onderdeel te worden van ons team? Wij komen altijd graag in contact met professionals uit de regio die met ons dezelfde passie voor projectmanagement delen.

Meegroeien met MOJEO
We streven er niet alleen naar om de succesfactor te zijn bij onze opdrachtgevers, maar om dit ook te zijn in de carrière van onze projectmanagers. Dit doen we door een persoonlijke thuisbasis te bieden, gericht op groei en ontwikkeling en door het betrekken van iedere professional bij de strategie van MOJEO. Binnen MOJEO bieden wij veel ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt ook de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan de ontwikkeling van MOJEO als organisatie.

Vol mojo aan de slag gaan
Wil jij werken in een hecht team van collega’s waarop jij kunt bouwen en die op jou bouwen? Wil je kiezen uit een uitgebreid klantenportfolio met uitdagende opdrachten? Of zoek je een professionele en dynamische werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Ben jij in het bezit van dat onderscheidend vermogen dat een projectresultaat een succes maakt? Doe dan de MOJEO test en kijk of je bij onze filosofie past! Ben je al zeker van je zaak? Bekijk dan onze vacatures!

Onze vacatures

Waarop wil jij je MOJO loslaten?

Open Sollicitatie

Staat er geen vacature online waarop jij je mojo los kan laten? We stellen een open sollicitatie altijd op prijs. Je kunt altijd je CV met toelichting naar ons opsturen.

MOJEO test

Heb jij genoeg MOJO?

het verschil

Zit in onze mensen

Uiteraard heeft elke projectmanager van MOJEO zijn gereedschapskist vol met up-to-date certificeringen, kennis van de verschillende methodieken en ruime ervaring. Het echte verschil zit hem in in het karakter & de persoonlijkheid van onze projectmanagers!

Benieuwd naar hun verhalen?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.

Klik op de persoon over wie jij meer te weten wilt komen

meet & greet

We maken graag kennis

TEL.: +31 (0)43 2041 086
KRUISDONK 64
6222 PH MAASTRICHT (NL)

[email protected]
www.mojeo.nl

KVK: 62236989
BTW: NL 854 720 455 B01
IBAN: NL18 RABO 0330 5810 66
BIC: RABONL2U

    of plan hier een adviesgesprek in de agenda van onze specialisten