Werken bij MOJEO

Wil jij werken in een hecht team van collega’s waarop jij kunt bouwen en die op jou bouwen? Wil je kiezen uit een uitgebreid klantenportfolio met uitdagende opdrachten? Zoek je een professionele en dynamische werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Ben jij in het bezit van dat onderscheidend vermogen dat van je project een succes maakt? Doe dan de MOJEO test en kijk of onze kernwaarden matchen met jouw persoonlijkheid! Ben je al zeker van je zaak? Bekijk dan onze vacatures!

Looking for a job with MOJO?

Wil je op de hoogte blijven van openstaande vacatures of wil je een seintje vanuit ons ontvangen als er een nieuwe vacature online komt? Schrijf je dan in op onze MOJEO Zoekalert. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk bewaart. 

Waarom werken bij MOJEO?

Altijd antwoord

We staan altijd voor elkaar klaar. Zo hoef je nooit lang te wachten op hulp of specifieke kennis van een collega.

Reuze relaties

MOJEO heeft een uitgebreid klantenportfolio met leuke en uitdagende opdrachten in verschillende sectoren en vakdisciplines.

Voornamelijk verbeteren

Binnen MOJEO bieden wij veel ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Overal ondernemen

Als medewerker krijg je altijd de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan de ontwikkeling van MOJEO als organisatie.

Wat zeggen onze medewerkers?

Werken bij MOJEO

1 jaar bij MOJEO: René Denneman

In de rubriek 1 jaar bij MOJEO stellen we onze medewerkers de vraag hoe het eerste jaar bij MOJEO is bevallen. Inmiddels werkt René Denneman al ruim een jaar bij MOJEO.

LEES MEER

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leonce D’Elfant via telefoonnummer 06-15094482 of mailadres [email protected]