Wil jij écht impact maken?

Ga aan de slag bij onze opdrachtgevers en maak met jouw drive & MOJO het verschil. Werken bij MOJEO met MOJO.

Werken bij MOJEO met MOJO

“…De positieve instelling waarmee we iets doen wat van binnenuit komt en naar buiten uitstraalt…” Dát is voor ons MOJO. Wij geloven namelijk dat niet zozeer de methodiek of de organisatie, maar bovenal de mensen het verschil maken. Mensen met zelfvertrouwen, een sterke presentatie, een tikje onoverwinnelijkheid, een flinke dosis passie en een overvloed aan MOJO:  projectmanagers van MOJEO.

Dát is nu typisch MOJEO

Met onze unieke, verfrissende kijk brengen we kleur in een project. We zijn down-to-earth. We weten wat aanpakken is en zijn niet bang om vies te worden. We gaan uit van zuivere feiten en bieden openheid. Hierdoor hebben we elke situatie onder controle. Wij zoeken het avontuur, nemen de verantwoordelijkheid, zijn gepassioneerd en kunnen hierdoor elke uitdaging aan. We brengen graag op een inspirerende manier onze expertise over en zetten die extra stap. Dat is voor ons het gouden randje. We ontwikkelen elkaar en onszelf continu. We vormen een hecht team, zowel met de klant als onderling. 

MOJO zit in ons DNA

Cultuur

Let's get your MOJO working

Vacatures

Wil jij impact maken op grote projecten? Ga aan de slag bij onze relaties en maak met jouw drive & MOJO direct impact.

Maastricht en Eindhoven

32-40 uur per week

5+ jaar projectervaring

HBO/WO

Breng jij graag vernieuwing in een bestaande omgeving en stijgt jouw adrenaline niveau als er snel resultaat geboekt wordt? Ga aan de slag bij onze relaties en maak met jouw drive & MOJO direct impact.

Maastricht en Eindhoven

32-40 uur per week

3+ jaar Scrum ervaring

HBO/WO

Als MOJEO accountmanager ben je verantwoordelijk voor het bereiken van de commerciële doelstellingen in de regio Limburg – Eindhoven. Je bent een pionier die er energie uit haalt om samen met je collega`s in deze regio de MOJEO voetafdruk te vergroten. 

Limburg en Eindhoven

32-40 uur per week

HBO/WO

4+ jaar Sales ervaring

Wil je op de hoogte blijven van openstaande vacatures of wil je een seintje vanuit ons ontvangen als er een nieuwe vacature online komt? Schrijf je dan in op onze MOJEO Zoekalert. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk bewaart. 

Wat zeggen onze medewerkers?

Kennis maken?

Wil je vrijblijvend met MOJEO kennis maken, een vraag stellen of meer informatie opvragen? Leonce staat voor je klaar!