Close

Werken bij MOJEO

Get Your MOJO working

Heb jij genoeg mojo in je om onderdeel te worden van ons team? Wij komen altijd graag in contact met professionals uit de regio die met ons dezelfde passie voor projectmanagement delen.

Meegroeien met MOJEO
We streven er niet alleen naar om de succesfactor te zijn bij onze opdrachtgevers, maar om dit ook te zijn in de carrière van onze projectmanagers. Dit doen we door een persoonlijke thuisbasis te bieden, gericht op groei en ontwikkeling en door het betrekken van iedere professional bij de strategie van MOJEO. Binnen MOJEO bieden wij veel ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt ook de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan de ontwikkeling van MOJEO als organisatie.

Vol mojo aan de slag gaan
Wil jij werken in een hecht
team van collega’s waarop jij kunt bouwen en die op jou bouwen?Wil je kiezen uit een uitgebreid klantenportfolio met uitdagende opdrachten?Of zoek je een professionele en dynamische werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Ben jij in het bezit van dat onderscheidend vermogen dat een projectresultaat een succes maakt? Doe dan de MOJEOtest en kijk of je bij onze filosofie past! Ben je al zeker van je zaak? Bekijk dan onze vacatures!

MEDEWERKERS

OVER WERKEN BIJ MOJEO

Heb jij het mojo dat wij zoeken?

Benieuwd of MOJEO bij jou past?

VACATURES

WAAROP WIL JIJ JOUW MOJO LOSLATEN?

OPEN SOLLICITATIE

ALTIJD WELKOM

Staat er geen vacature online waarop jij je mojo los kan laten? We stellen een open sollicitatie altijd op prijs. Je kunt je CV met toelichting sturen naar: recruitment@mojeo.nl

maatwerk!

Op welke gebieden leidt jouw inzet tot succes?

project & programma management

Loopt een project vast binnen je organisatie omdat er simpelweg geen dedicated lead is? Is er geen helder overzicht in een project en wordt de ‘go-live’ telkens uitgesteld? Wil je gelijk goed starten met een duidelijk plan van aanpak en een projectmanager die alle facetten van een project beheerst en bewaakt?

alles over pm

project management office (pmo)

Is er nog geen standaard manier van projectmatig werken binnen de organisatie? Heb je behoefte aan een up-to-date planning? Zoek je hulp bij het bewaken van de projectfinanciën? Kortom, denk je dat de organisatie nog stappen kan maken richting een hoger volwassenheidsniveau wat betreft projectmanagement?

alles over pmo

agile / scrum introductie tot master

Is er binnen jouw organisatie noodzaak om sneller projecten op te leveren en om sneller op externe ontwikkelingen in te kunnen spelen? Is er behoefte aan een agile manier van werken om zo tussentijds meer draagvlak te creëren binnen de organisatie? Wil je simpelweg sneller én meer business value opleveren?

alles over agile

Meet & Greet

We maken graag kennis.

Tel.: +31 (0)43 2041 086

kruisdonk 64
6222 ph maastricht (nl)

info@mojeo.nl
www.mojeo.nl

KVK: 62236989
BTW: NL 854 720 455 B01
IBAN: NL18 RABO 0330 5810 66
BIC: RABONL2U