PMO Academy

De klas is bijna vol, schrijf je nu in voor de MOJEO PMO Academy die in het najaar van 2022 start. Middels de PMO Academy, die bestaat uit 10 bijeenkomsten, leidt MOJEO jouw interne medewerkers op tot volwaardig PMO’er mét MOJO. Wil je meer weten over de inhoud, opbouw en kosten van de MOJEO Academy PMO? Download hier de infographic.

Waarom is het goed opleiden van een PMO'er belangrijk?

Heb jij als PMO’er behoefte aan handvatten voor het standaardiseren van het projectmanagement in jouw organisatie? Wil je weten hoe je projectmanagers aanmoedigt om op tijd de uren te schrijven of hoe je hen de voordelen laat inzien van een PMO?

Wil jij als manager weten hoe elk project er voor staat of wil je meer grip hebben op de projectfinanciën? Heb je behoefte aan een totaalbeeld van de gang van zaken in jouw projectorganisatie? Wil je je projectmanagers ontzorgen?

Lees meer over het belang van een goede PMO opleiding in de blog-post Ontdek de MOJEO Academy: Dé opleiding voor PMO’ers met MOJO.

Hoe kan de MOJEO Academy een PMO'er helpen?

Een PMO’er kan de fundering en hoeksteen van jouw projectorganisatie zijn en kan het management voorzien van belangrijke informatie terwijl de projectmanager ontzorgd wordt. Maar hoe kan een PMO’er aan al deze verwachtingen voldoen?

In de MOJEO Academy bieden wij dé PMO-opleiding die de handvatten biedt aan PMO’ers die een projectorganisatie kunnen ontzorgen. De PMO’er krijgt, net als in de functie, te maken met een breed aanbod aan technieken, theorieën en trainingen. Daarnaast leer je, samen met professionals uit andere organisaties, om problemen uit de praktijk te lijf te gaan.

Wat is de inhoud van het opleidingstraject?

De MOJEO Academy PMO training is een éénjarige training met 10 bijeenkomsten, met hierin een korte zomer-break. In de training wordt jou aan de hand van 15 bouwblokken aangeleerd hoe jij de functie Project Management Officer voor jouw project organisatie het beste kunt invullen. De ervaren trainers van MOJEO staan deze periode achter je, zodat je elke uitdaging aan kan.

Wil je meer weten over de inhoud, opbouw en kosten van de MOJEO Academy PMO? Download hier de infographic.

Ben je geïnteresseerd in de PMO academy?