PMO

Is er nog geen standaard manier van projectmatig werken binnen de organisatie? Heb je behoefte aan een up-to-date planning? Zoek je hulp bij het bewaken van de projectfinanciën? Of kun je hulp gebruiken bij het identificeren, vastleggen en bewaken van risico’s en tegenmaatregelen? Kortom, wordt het voor jouw projectorganisatie tijd om stappen te maken richting een hoger volwassenheidsniveau?

Direct naar: Uitleg – OplossingenReferenties 

Ondersteun de projectorganisatie met een PMO!

Door in gesprek te gaan met de stakeholders en belanghebbenden binnen de projectorganisatie ontstaat er een helder beeld van de PMO behoeften binnen jouw organisatie. Deze inventarisatie leidt tot maatwerk aandachtsgebieden voor jouw PMO.

Met die focus kunnen onze én jouw PMO-experts écht het verschil maken. Ben je klaar om het volwassenheidsniveau van je projectorganisatie te verhogen?

Advies nodig? We zijn er voor je!

Meer weten over onze PMO aanpak? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze professionals!

Ontdek onze oplossingen

MOJEO inventariseert eerst de PMO-behoeften binnen jouw organisatie. Vervolgens wordt er een concreet plan van aanpak opgesteld waarnaar we het PMO gaan opzetten.
Meer informatie

MOJEO kan gekwalificeerde PMO-medewerkers leveren voor het operationeel bemannen van jouw projectmanagement office.
Meer informatie

PMO as a Service

MOJEO voert het opzetten en bemannen van jouw PMO met ons team aan professionals uit waarbij jouw organisatie één vast aanspreekpunt heeft.

De klas is bijna vol, schrijf je nu in voor de MOJEO PMO Academy. Middels de PMO Academy leidt MOJEO jouw interne medewerkers op tot volwaardig PMO’er mét MOJO.
Meer informatie