Marielle

Owner / management

“Ik zet me elke keer weer voor 100% in om de behoefte van de opdrachtgever écht te begrijpen en een tailormade oplossing te bieden die daadwerkelijk het verschil kan maken. Met andere woorden: I got my mojo working for you!

MOJEO is in 2014 opgericht met de missie om bedrijven te ondersteunen om elk project af te leveren met een gouden randje. Waar we toen startten met 3 medewerkers, staan we inmiddels met ruim 30 man sterk elke dag vol mojo bij onze relaties. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende branches en de projecten hebben uiteenlopende thema’s, het doel is altijd gelijk: onze opdrachtgevers helpen met het opleveren van succesvolle projecten.

We hebben de ‘Mojeo way’ al bij veel mooie organisaties mogen implementeren en het is elke keer weer fantastisch om te ervaren dat we voor onze relaties echt het verschil hebben gemaakt. Of ze nu ondersteuning zochten bij het inrichten of bemannen van hun project management office (PMO), een agile coach of scrum master zochten of een projectmanager nodig hadden die een specifiek project weer op de rails kon krijgen … Geen vraag op het gebied van projectmanagement is ons vreemd!

Marielle's mojo

Bekijk hier waar Marielle haar MOJO heeft laten gelden

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.