Marielle

Sales & marketing manager

“Ik ben verantwoordelijk voor de contacten met opdrachtgevers die het projectmanagement in hun organisatie naar een level hoger wlllen brengen.

Voor veel mensen ben ik het eerste aanspreekpunt binnen MOJEO. Ik ben namelijk verantwoordelijk voor de contacten met opdrachtgevers die het projectmanagement in hun organisatie naar een level hoger willen brengen. We hebben de ‘Mojeo way’ al bij mooie organisaties mogen implementeren en het is elke keer weer een feestje om te ervaren dat we voor onze relaties echt het verschil hebben gemaakt.

Of ze nu ondersteuning zochten bij het inrichten van hun project management office (PMO), de interne processen wilden standaardiseren, de efficiency wilden verbeteren of een projectmanager nodig hadden die een specifiek project weer op de rails kon krijgen … Geen vraag op het gebied van projectmanagement is ons vreemd!

MOJEO is een hechte club van talentvolle en zelfverzekerde professionals. Alle collega’s zijn mensen die het onderscheid kunnen maken bij het bedrijf waar ze aan de slag gaan; mensen met talent, zelfvertrouwen en de kwaliteit om hun invloed en stukje magie te gebruiken om de opdrachtgever daadwerkelijk te helpen. Ik zet me elke keer weer voor 100% in om de behoefte van de opdrachtgever écht te begrijpen en een tailormade oplossing te bieden die daadwerkelijk het verschil kan maken. Met andere woorden: I got my mojo working for you!

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.