Roy

Senior projectmanager

“Mijn MOJO is vooral gericht is op samenwerken en de mensen bij elkaar brengen; samen het project van A tot Z goed en naar ieders tevredenheid samen af te ronden.

Bij mijn eerste contact met Mariëlle en de eerste binnenkomst merkte ik meteen dat ik enorm welkom was en je met recht mag spreken over een warm welkom. De enorme bevlogenheid en uitstraling van MOJEO kwamen al goed bij me binnen. Het verhaal en gevoel erbij waren meteen goed en het duurde dan ook niet lang dat ik aanbieding kreeg en die ik met beide handen heb aangenomen.

De eerste week was een week vol nieuwe mensen ontmoeten en je zag daarbij dat ze allemaal even enthousiast zijn en kennis van zaken hebben, maar waar ook een prettig gesprek mee gevoerd kan worden over zaken die niets met het werk te maken hebben. Daar zou je aan de bar zo een drankje mee kunnen doen!

Mijn MOJO is vooral gericht is op samenwerken en de mensen bij elkaar brengen; samen het project van A tot Z goed en naar ieders tevredenheid samen af te ronden. Daarbij de tijd en geld niet uit het oog te verliezend.
Maar … dat er ook steeds gezelligheid en fun rondom een project is. En vergeet niet de slingers naderhand op te hangen!

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.

Zet je project op de rails!