Stan

Senior projectmanagement officer

“In vrijwel alles wat ik doe heb ik graag overzicht en ga ik op een gestructureerde manier te werk. Bovendien vind ik het prettig om in samenwerking anderen vooruit te helpen.

Organisatie en precisie. Voor sommigen is dit iets wat zij leren op school of op het werk. Voor mij zijn dit woorden die passen bij mijn persoonlijkheid. In vrijwel alles wat ik doe heb ik graag overzicht en ga ik op een gestructureerde manier te werk. Bovendien vind ik het prettig om in samenwerking anderen vooruit te helpen. Het is dan ook een echte ‘natural fit’ voor mij om deze kwaliteiten te delen met anderen in mijn rol als Project Management Officer.

Mijn keuze om dit vanuit MOJEO te doen was simpel. Buiten een solide opbouw en een bewezen aanbod van projectmanagementdiensten brengen wij ook nog nét dat beetje extra. Datgene dat ons net iets anders maakt als persoon, hetgeen dat anderen aanstekelijk kan enthousiasmeren. Datgene dat ervoor zorgt dat je, onbewust, onze naam nog weet aan het einde van de dag. Net dat beetje extra, dat beetje mojo. Ik zie ernaar uit om, met een bundeling van krachten, uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Stan's mojo

Bekijk hier waar Stan zijn MOJO heeft laten gelden

Referentiecases en artikels van Stan

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.