John

Senior projectmanager

”Prachtig om te zien dat mojeo mensen aan zich heeft kunnen binden die echt bij de organisatie passen: mensen met dezelfde uitstraling, attitude en ambitie.”

Het ontstaan van MOJEO is een gevolg van een onderscheidende werkwijze en attitude. Natuurlijk blijft het behalen van het projectresultaat binnen de gestelde kaders het uiteindelijke doel en maken wij gebruik van standaard projectmethodieken. Hier geldt echter dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Je kunt de methodiek rigide uitvoeren en opvolgen of dit juist met de gewenste extra’s op basis van je mojo, zoals wij dit noemen, doen.

Op basis van je ervaring en karakter precies weten wat er nodig is in een specifieke situatie, helpen waar mogelijk, stimuleren waar nodig en vooral teamvormend om samen het gewenste resultaat te behalen. Ik vind het belangrijk dat het van meet af aan voor de opdrachtgever duidelijk is dat de opdracht bij ons in goede handen is. Het MOJEO-team is inmiddels gegroeid én nog groeiende. Prachtig om te zien dat MOJEO mensen aan zich heeft kunnen binden die echt bij de organisatie passen: mensen met dezelfde uitstraling, attitude en ambitie.

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.

Zet je project op de rails!

Hoe volwassen is je Agile organisatie?