Academy van MOJEO

Het belang van een goed opgeleide PMO’er
Heb jij als PMO-er behoefte aan handvatten voor het standaardiseren van het projectmanagement in jouw organisatie? Wil je weten hoe je projectmanagers aanmoedigt om op tijd de uren te schrijven of hoe je hen de voordelen laat inzien van een PMO?

Wil jij als manager weten hoe elk project er voor staat of wil je meer grip hebben op de projectfinanciën? Heb je behoefte aan een totaalbeeld van de gang van zaken in jouw projectorganisatie? Wil je je projectmanagers ontzorgen?

De MOJEO Academy als oplossing
Een PMO’er kan de fundering en hoeksteen van jouw projectorganisatie zijn en kan het management voorzien van belangrijke informatie terwijl de projectmanager ontzorgt wordt. Maar hoe kan een PMO’er aan al deze verwachting voldoen?

In de MOJEO Academy bieden wij dé PMO-opleiding die de handvaten biedt aan PMO’ers die een projectorganisatie kunnen ontzorgen. De PMO’er krijgt, net als in de functie, te maken met een breed aanbod aan technieken, theorieën en trainingen. Daarnaast leer je, samen met professionals uit andere organisaties, om problemen uit de praktijk te lijf te gaan.

De inhoud van het opleidingstraject
De MOJEO Academy PMO training is een één jarige training met 10 bijeenkomsten, met hierin een korte zomer-break. In de training wordt jou aan de hand van 15 bouwblokken aangeleerd hoe jij de functie Project Management Officer voor jouw project organisatie het beste kunt invullen. De ervaren trainers van MOJEO staan deze periode achter je, zodat je elke uitdaging aan kan.

academy infographic

Download de infographic voor meer informatie