PMO Inventarisatie?

Schrijf je in voor de vrijblijvende mojeo pmo brown paper sessie en kom achter de aandachtspunten en kansen van de projectorganisatie!

MOJEO komt bij je langs! Middels een brown paper sessie bekijken we gezamenlijk met alle stakeholders hoe de projectorganisatie en/of PMO nu is ingericht en waar de verbeterpunten liggen.

Wil je dus concreet weten waar de aandachtspunten en kansen van de projectorganisatie liggen? Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we contact met je op om een vrijblijvende brown paper sessie in te plannen!

  mojeo & pmo pmo pmo pmo

  ONTDEK DE MOJEO MANIER VOOR HET OPZETTEN & BEMANNEN VAN EEN PROJECT MANAGEMENT OFFICE (PMO)

  Door eerst in gesprek te gaan met de stakeholders en belanghebbenden binnen de projectorganisatie ontstaat er een helder beeld van waar de behoefte ligt. Naar aanleiding van deze inventarisatie komt MOJEO met een concreet voorstel in de vorm van de MOJEO PMO-bouwblokken.

  We richten ons enkel op de bouwblokken die aansluiten op de behoeften. Zo kan bijvoorbeeld het PMO-bouwblok ‘Planning & Estimating’ ingericht worden, waarbij het PMO faciliteert bij een up-to-date planning, inclusief afhankelijkheden en controle op de voortgang. Ook kan het PMO-bouwblok ‘Projectsecretariaat’ opgezet worden als de projectorganisatie ontlast dient te worden op het gebied van het regelen van facilitaire zaken, het organiseren van vergaderingen, verslaglegging en afspraakbeheer.

  We kunnen, door het gebruik van diverse PMO-bouwblokken, altijd een tailormade oplossing aanbieden.

  hoe staat jullie pmo ervoor?

  Door de MOJEO PMO Maturity Scan Lite kun je eenvoudig en snel achter de aandachtspunten en kansen van de projectorganisatie komen.