Maastricht en Eindhoven

40 uur per week

HBO/WO

0-5 jaar werkervaring

Geef jouw professionele carrière een kickstart vol mojo!

Ben jij een echte avonturier en lever jij je werk alleen maar af met een gouden randje? Kan jij niet wachten om je handen uit de mouwen te steken als project professional? Maar misschien nog belangrijker: wil jij zelf écht groeien door middel van een Young Project Professional? Lees dan snel verder!

Wat wordt je rol?

Als MOJEO Young Project Professional heb je een voorliefde voor projectmanagement en zie je dit echt als een vak. Een lijnfunctie lijkt je niks, jij haalt juist je energie uit het uitvoeren van projecten en je wilt hierin echt het verschil gaan maken. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende branches. De projecten zijn divers en hebben uiteenlopende thema’s, maar het doel is altijd gelijk: onze opdrachtgevers helpen met het opleveren van succesvolle projecten!

Om in aanmerking te kunnen komen voor het éénjarige MOJEO Young Project Professional heb je het volgende in huis:

Inge

Het PMO heeft een duidelijke toegevoegde waarde voor het programma Octopus. We hebben de projectorganisatie beter gestructureerd en echt stappen gemaakt in de uitvoering van het project. De kennis en ondersteuning van MOJEO heeft ons hierbij geholpen

Wat bieden wij?

We streven er niet alleen naar om de succesfactor te zijn bij onze opdrachtgevers, maar ook om de succesfactor te zijn van de start van jouw carrière! Dit doen we door een persoonlijke thuisbasis te zijn, gericht op jouw groei en ontwikkeling.

Je doorloopt een programma van 1 jaar waarin MOJEO je verder helpt in jouw ontdekkingstocht! Binnen het MOJEO Young Project Professional Programma bieden wij veel ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Zo volg je diverse trainingen, samen met jouw eigen trainingsgroep, werk je aan interne opdrachten en cases, krijg je de mogelijkheid om je te certificeren in diverse methodieken (bijv. Prince2 en PSM1) en word je gedurende het programma gecoacht door je eigen persoonlijke buddy.

Ook  krijg je de kans om bij opdrachtgevers van MOJEO opdrachten uit te voeren. Bij welke relatie je precies een opdracht gaat uitvoeren is op voorhand nooit bekend, maar kijk eens op onze website voor een greep uit onze klanten en lees de referentiecases om een beeld van de diversiteit aan opdrachten te krijgen die onze collega’s uitvoeren. Vaak starten onze Young Project Professional op opdrachten binnen een projectmanagement office, omdat je hier als ‘spin in het web’ écht relevante kennis en ervaring binnen ons vakgebied opdoet. Je krijgt de kans om te ontdekken waar je goed in bent, maar vooral om jezelf te ontwikkelen en datgene te doen waar jij energie van krijgt!

In het kort kun je rekenen op:

3 redenen waarom dit (n)iets voor jou is

Waarom wel?
Waarom niet?

Wel
Je bent leergierig en bereid om de komende tijd veel op het gebied van PM, PMO en Agile te leren.

Wel
Je wilt continu bedrijven helpen bij het optimaliseren van hun processen.

Wel
Klaar met je dagelijkse klus? Dan ga jij kijken waar je nog extra bij kan springen.

Het sollicitatieproces

Het sollicitatie-proces

Dag 0

Yes! This is my job!

Denk jij dat jij de perfecte aanvulling op ons team bent? Stuur je sollicitatie dan snel in. Wij bekijken deze zorgvuldig en laten je binnen 2 werkdagen weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
Dag 0

Dag 4

Let’s talk!

Het eerste kennismakingsgesprek staat in het teken van elkaar leren kennen. Zien we beiden een match in persoonlijkheid, ambitie en MOJO? Dan nodigen we je graag uit voor het vervolg! 
Dag 4

Dag 9

Let’s meet your co-workers

In de interviewronde ontmoet je 3 potentiële MOJEO collega’s. In deze 3 afzonderlijke gesprekken gaan zij dieper in op je CV en competenties. En uiteraard of ze jou ook graag als persoon als nieuwe collega zouden willen verwelkomen!

Dag 9

Dag 10

Has your MOJO blown us over?

De ochtend na jouw interviewronde wordt er een evaluatie ingepland met alle MOJEO medewerkers die je hebt gesproken. Nog dezelfde dag laten we je weten of we je een aanbieding willen doen! 

Dag 10

Dag 11

Get your MOJO working!

Dag 11

Solliciteren

Ben je naar aanleiding van de vacature enthousiast geworden en denk je dat MOJEO & jij een match made in heaven is? Zorg voor een verrassende motivatiebrief en vergezel deze van een CV waaruit blijkt dat jij de aangewezen persoon bent. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie.

Meer info?

Wil je meer informatie over MOJEO en/of de functie? Geen enkel probleem. Leonce helpt je graag bij het beantwoorden van je vragen.