Vacature: Young Professional Program

Ben jij een echte avonturier en lever jij je werk alleen maar af met een gouden randje? Kan jij niet wachten om je handen uit de mouwen te steken als projectondersteuner, projectleider of scrum master? Maar misschien nog belangrijker: wil jij zelf écht groeien door middel van een Young Professional programma? Lees dan snel verder!

Wat wordt je rol?

Als MOJEO Young Professional heb je een voorliefde voor projectmanagement en zie je dit echt als een vak. Een lijnfunctie lijkt je niks, jij haalt juist je energie uit het uitvoeren van projecten met een duidelijke start- en einddatum en je wilt hierin echt het verschil gaan maken. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende branches. De projecten waar je op mag gaan werken hebben uiteenlopende thema’s, maar het doel is altijd gelijk: onze opdrachtgevers helpen met het opleveren van succesvolle projecten!

Wat vragen wij?

Om in aanmerking te kunnen komen voor het tweejarige MOJEO Young Professional Programma heb je het volgende in huis:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • 0-5 jaar werkervaring;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je kunt knopen doorhakken, bent inventief en weet zaken gedaan te krijgen.
 • Stress komt niet in jouw woordenboek voor. Jij weet als geen ander dat er voor iedere hobbel op de weg een oplossing te vinden is.
 • IJzersterke communicatieve en sociale skills. Je bent helder en overtuigend en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende niveaus.

Wat bieden wij?

We streven er niet alleen naar om de succesfactor te zijn bij onze opdrachtgevers, maar ook om de succesfactor te zijn in de start van jouw carrière! Dit doen we door een persoonlijke thuisbasis te zijn, gericht op jouw groei en ontwikkeling.

Je doorloopt een intensief programma van 2 jaar waarin MOJEO je verder helpt in jouw ontdekkingstocht! Binnen het MOJEO Young Professional Programma bieden wij veel ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Zo volg je diverse trainingen, samen met jouw eigen trainingsgroep, werk je aan interne opdrachten en cases, krijg je de mogelijkheid om je te certificeren in diverse methodieken (bijv. Prince2 en PSM) en word je gedurende het programma gecoacht door je eigen delivery manager.

Tevens krijg je de kans om bij diverse opdrachtgevers van MOJEO opdrachten uit te voeren. Geen enkele opdracht en geen enkele organisatie waar je deze uitvoert is hetzelfde. Bij welke relatie je precies een opdracht mag gaan uitvoeren is op voorhand nooit bekend, maar kijk eens op onze website voor een greep uit onze klanten en lees de referentiecases om een beeld van de diversiteit aan opdrachten te krijgen. Op deze manier krijg je de kans om te ontdekken waar je goed in bent, maar vooral om jezelf te ontwikkelen en datgene te doen waar jij energie van krijgt!

In het kort kun je rekenen op:

 • Een fulltime contract voor bepaalde tijd; na succesvol afronden van je tweejarig programma bieden we je graag de mogelijkheid om in vaste dienst te komen met een contract voor onbepaalde tijd;
 • Betaald – natuurlijk! Ons startsalaris is zeer competitief;
 • Een plekje in de MOJEO Academy. Dit ontwikkelprogramma volg je onder jouw werktijd;
 • Tijd om te ontspannen! Met 26 vakantiedagen, maandelijkse borrels, groot zomer- én winterevent met het hele team! En de mogelijkheid om met MOJEO hardloopevents mee te doen;
 • Een ‘state of the art’ laptop en een ruime reiskostenvergoeding;
 • het werken in een hecht team van collega’s waarop jij kunt bouwen en die op jou bouwen;
 • Een uitgebreid klantenportfolio met uitdagende opdrachten.

Ervaar MOJO thuis op de bank!

Ga je de interviewronde in of draag je de ideale kandidaat aan? Dan ontvang je het unieke MOJEO Austin Powers filmpakket. Wat daar allemaal inzit blijft nog even geheim, maar je gaat in ieder geval ontdekken waarom het hebben en tonen van MOJO zo belangrijk is!

Ben je geïnteresseerd? Let’s talk!

Zin om deze uitdaging met ons aan te gaan? Solliciteer dan snel via het onderstaande contactformulier of door een mail te sturen naar recruitment@mojeo.nl .

Zorg voor een verrassende motivatiebrief en vergezel deze van je cv. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie.

Het recruitment proces

Ben je benieuwd hoe het recruitment proces van MOJEO eruit ziet? Bekijk het filmpje of neem voor aanvullende informatie contact op met Leonce D’Elfant via telefoonnummer 06-15094482.