Vacature: Scrum master

Our MOJO keeps growing!

MOJEO is ruim 7 jaar geleden opgericht met de missie om bedrijven te ondersteunen om elk project af te leveren met een gouden randje. Waar we 7 jaar geleden startten met 3 medewerkers, staan we inmiddels met 33 man sterk elke dag vol mojo bij onze relaties. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende branches. De projecten hebben uiteenlopende thema’s, maar zijn over het algemeen IT gerelateerd. Het doel is altijd gelijk: onze opdrachtgevers helpen met het opleveren van succesvolle projecten.

Wat wordt je rol?

Als MOJEO Scrum Master ben je een professional in je vakgebied. Je coachende manier van aanpak zorgt voor een vooruitstrevende en veilige omgeving waarbij het team succesvol wordt in autonomie en eigenaarschap. Je team zal doorgaans bestaan uit ontwikkelaars, product owners en stake holders met mogelijkheden tot het leiden van Scrum-of-Scrums voor afstemming met andere Scrum Masters in een klantomgeving. Als Scrum Master zorg je voor het gouden randje door co-creatie, resultaatgerichtheid en de verandering van het team richting de Agile/Scrum methodiek.

Wat vragen wij?

Om in aanmerking te kunnen komen voor de functie van Scrum Master heb je het volgende in huis:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Minimaal 1 jaar relevante Scrum Master werkervaring;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent inventief, faciliteert en weet zaken gedaan te krijgen. Daarnaast heb je ijzersterke organisatorisch vaardigheden.
  • Stress komt niet in jouw woordenboek voor. Met jouw pragmatische aanpak verlies jij het overzicht en het doel nooit uit het oog. Jij weet als geen ander dat er voor iedere hobbel op de weg een oplossing te vinden is.

Wat bieden wij?

Binnen MOJEO bieden wij veel ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Tevens krijg je de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan de ontwikkeling van MOJEO als organisatie.

In het kort kun je rekenen op:

  • Het werken in een informeel en hecht team van collega’s waarop jij kunt bouwen en die op jou bouwen;
  • Een uitgebreid klantenportfolio met uitdagende opdrachten;
  • Een professionele en dynamische werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat;
  • Wij geloven dat een hybride werkplek het beste uit de mensen haalt!

Bovendien bieden wij je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd? Let’s talk!

Zin om deze uitdaging met ons aan te gaan? Solliciteer dan snel via het onderstaande contactformulier of door een mail te sturen naar [email protected] .

Zorg voor een verrassende motivatiebrief en vergezel deze van een  CV waaruit blijkt dat jij de aangewezen persoon bent. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie.

Het recruitment proces

Ben je benieuwd hoe het recruitment proces van MOJEO eruit ziet? Bekijk het filmpje of neem voor aanvullende informatie contact op met Leonce D’Elfant via telefoonnummer 06-15094482.