Maastricht en Eindhoven

32-40 uur per week

3+ jaar projectervaring

HBO/WO

Wat wordt je rol?

Als MOJEO projectmanager adem je projectmanagement en zie je dit echt als jouw vak. Een lijnfunctie is niks voor jou, jij haalt juist je energie uit het uitvoeren van complexe projecten en je kunt hierin echt het verschil maken. Je voert je projecten uit, binnen tijd en budget, en – nog belangrijker – levert deze succesvol op met een gouden randje.

Om in aanmerking te kunnen komen voor de functie van projectmanager heb je het volgende in huis:

John

“John Leerssen heeft in een sneltreinvaart kennis opgedaan van de telecomwereld, onze organisatie en de inhoud van het desbetreffende project. Daarnaast was hij een prima aanvulling in het team. Bij het starten van het project GURU, dachten we dan ook meteen dat deze klus goed aan zou sluiten bij zijn vaardigheden.”

Wat bieden wij?

We streven er niet alleen naar om de succesfactor te zijn bij onze opdrachtgevers, maar ook om de succesfactor te zijn in de carrière van onze projectmanagers en PMO’ers. Dit doen we door een persoonlijke thuisbasis te zijn, gericht op groei en ontwikkeling en door het betrekken van iedere professional bij de strategie van MOJEO.

Binnen MOJEO bieden wij veel ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Tevens krijg je de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan de ontwikkeling van MOJEO als organisatie.

In het kort kun je rekenen op:

3 redenen waarom dit (n)iets voor jou is

Waarom wel?
Waarom niet?

Wel
Je wilt continu bedrijven helpen bij het optimaliseren van hun processen.

Wel
Klaar met je dagelijkse klus? Dan ga jij kijken waar je nog extra bij kan springen.

Wel
Je vindt het leuk om je elke keer opnieuw weer in nieuwe materie te verdiepen.

Het sollicitatieproces

Het sollicitatie-proces

Dag 0

Yes! This is my job!

Denk jij dat jij de perfecte aanvulling op ons team bent? Stuur je sollicitatie dan snel in. Wij bekijken deze zorgvuldig en laten je binnen 2 werkdagen weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
Dag 0

Dag 4

Let’s talk!

Het eerste kennismakingsgesprek staat in het teken van elkaar leren kennen. Zien we beiden een match in persoonlijkheid, ambitie en MOJO? Dan nodigen we je graag uit voor het vervolg! 
Dag 4

Dag 9

Let’s meet your co-workers

In de interviewronde ontmoet je 3 potentiële MOJEO collega’s. In deze 3 afzonderlijke gesprekken gaan zij dieper in op je CV en competenties. En uiteraard of ze jou ook graag als persoon als nieuwe collega zouden willen verwelkomen!

Dag 9

Dag 10

Has your MOJO blown us over?

De ochtend na jouw interviewronde wordt er een evaluatie ingepland met alle MOJEO medewerkers die je hebt gesproken. Nog dezelfde dag laten we je weten of we je een aanbieding willen doen! 

Dag 10

Dag 11

Get your MOJO working!

Dag 11

Solliciteren

Ben je naar aanleiding van de vacature enthousiast geworden en denk je dat MOJEO & jij een match made in heaven is? Zorg voor een verrassende motivatiebrief en vergezel deze van een CV waaruit blijkt dat jij de aangewezen persoon bent. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie.

Meer info?

Wil je meer informatie over MOJEO en/of de functie? Geen enkel probleem. Nienke helpt je graag bij het beantwoorden van je vragen.