Maastricht en Eindhoven

32-40 uur per week

5+ jaar projectervaring

HBO/WO

Wat wordt je rol?

Een project waarbij je 3 weken voor go-live nog alle stakeholders op één lijn moet krijgen, klinkt je niet vreemd in de oren. Als MOJEO projectmanager adem je projectmanagement en zie je dit echt als jouw vak. Een lijnfunctie is niks voor jou, jij haalt juist je energie uit het uitvoeren van complexe projecten, bij verschillende klanten en je wilt hierin écht het verschil maken.

Om in aanmerking te kunnen komen voor de functie van projectmanager heb je het volgende in huis:

John

“John Leerssen heeft in een sneltreinvaart kennis opgedaan van de telecomwereld, onze organisatie en de inhoud van het desbetreffende project. Daarnaast was hij een prima aanvulling in het team. Bij het starten van het project GURU, dachten we dan ook meteen dat deze klus goed aan zou sluiten bij zijn vaardigheden.”

Wat bieden wij?

Binnen MOJEO bieden wij veel ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Tevens krijg je de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan de ontwikkeling van MOJEO als organisatie.

In het kort kun je rekenen op:

3 redenen waarom dit (n)iets voor jou is

Waarom wel?
Waarom niet?

Wel
Je wilt continu bedrijven helpen bij het optimaliseren van hun processen.

Wel
Klaar met je dagelijkse klus? Dan ga jij kijken waar je nog extra bij kan springen.

Wel
Je vindt het leuk om je elke keer opnieuw weer in nieuwe materie te verdiepen.

Het sollicitatieproces

Het sollicitatie-proces

Dag 0

Yes! This is my job!

Denk jij dat jij de perfecte aanvulling op ons team bent? Stuur je sollicitatie dan snel in. Wij bekijken deze zorgvuldig en laten je binnen 2 werkdagen weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
Dag 0

Dag 4

Let’s talk!

Het eerste kennismakingsgesprek staat in het teken van elkaar leren kennen. Zien we beiden een match in persoonlijkheid, ambitie en MOJO? Dan nodigen we je graag uit voor het vervolg! 
Dag 4

Dag 9

Let’s meet your co-workers

In de interviewronde ontmoet je 3 potentiële MOJEO collega’s. In deze 3 afzonderlijke gesprekken gaan zij dieper in op je CV en competenties. En uiteraard of ze jou ook graag als persoon als nieuwe collega zouden willen verwelkomen!

Dag 9

Dag 10

Has your MOJO blown us over?

De ochtend na jouw interviewronde wordt er een evaluatie ingepland met alle MOJEO medewerkers die je hebt gesproken. Nog dezelfde dag laten we je weten of we je een aanbieding willen doen! 

Dag 10

Dag 11

Get your MOJO working!

Dag 11

Solliciteren

Ben je naar aanleiding van de vacature enthousiast geworden en denk je dat MOJEO & jij een match made in heaven is? Zorg voor een verrassende motivatiebrief en vergezel deze van een CV waaruit blijkt dat jij de aangewezen persoon bent. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie.

Meer info?

Wil je meer informatie over MOJEO en/of de functie? Geen enkel probleem. Leonce helpt je graag bij het beantwoorden van je vragen.