Projectmanagement officer met mojo

Maastricht en Eindhoven

32-40 uur per week

MBO/HBO

0-15 jaar werkervaring

Wat wordt je rol?

Als MOJEO projectmanagement officer ben je de spin in het web bij diverse programma’s en/of projecten bij onze klanten. Als PMO’er bewaak je het overzicht over het project en fungeer je als sparringpartner van de projectmanager. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het administreren en actueel houden van het projectenportfolio-overzicht, verzamelen van documenten en presentaties ten behoeve van de vergaderingen en meetings die zijn gepland en het ondersteunen bij diverse administratieve en secretariële taken.
We zijn zowel op zoek naar nieuwe collega’s die nog geen tot weinig werkervaring hebben, als naar collega’s die een vervolgstap in hun carrière willen maken.

Om in aanmerking te kunnen komen voor de functie van projectmanagement officer heb je het volgende in huis:

Inge

Met een soepele overgang van het goedgekeurde voorstel naar verdere implementatie, heeft Inge geleidelijk de bemensing van het PMO vormgegeven. Hiermee werd nog meer houvast geboden om de PMO bouwblokken in de toekomst goed uit te kunnen voeren. Daarnaast heeft Inge ook meegeholpen bij de standaardisatie van de taken die binnen het PMO vallen.

Wat bieden wij?

We streven er niet alleen naar om de succesfactor te zijn bij onze opdrachtgevers, maar ook om de succesfactor te zijn in de carrière van onze projectmanagers en PMO’ers. Dit doen we door een persoonlijke thuisbasis te zijn, gericht op groei en ontwikkeling en door het betrekken van iedere professional bij de strategie van MOJEO.

Binnen MOJEO bieden wij veel ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Tevens krijg je de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan de ontwikkeling van MOJEO als organisatie.

In het kort kun je rekenen op:

3 redenen waarom dit (n)iets voor jou is

Waarom wel?
Waarom niet?

Wel
Je wilt continu bedrijven helpen bij het optimaliseren van hun processen.

Wel
Klaar met je dagelijkse klus? Dan ga jij kijken waar je nog extra bij kan springen.

Wel
Je vindt het leuk om je elke keer opnieuw weer in nieuwe materie te verdiepen.

Het sollicitatieproces

Het sollicitatie-proces

Dag 0

Yes! This is my job!

Denk jij dat jij de perfecte aanvulling op ons team bent? Stuur je sollicitatie dan snel in. Wij bekijken deze zorgvuldig en laten je binnen 2 werkdagen weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
Dag 0

Dag 4

Let’s talk!

Het eerste kennismakingsgesprek staat in het teken van elkaar leren kennen. Zien we beiden een match in persoonlijkheid, ambitie en MOJO? Dan nodigen we je graag uit voor het vervolg! 
Dag 4

Dag 9

Let’s meet your co-workers

In de interviewronde ontmoet je 3 potentiële MOJEO collega’s. In deze 3 afzonderlijke gesprekken gaan zij dieper in op je CV en competenties. En uiteraard of ze jou ook graag als persoon als nieuwe collega zouden willen verwelkomen!

Dag 9

Dag 10

Has your MOJO blown us over?

De ochtend na jouw interviewronde wordt er een evaluatie ingepland met alle MOJEO medewerkers die je hebt gesproken. Nog dezelfde dag laten we je weten of we je een aanbieding willen doen! 

Dag 10

Dag 11

Get your MOJO working!

Dag 11

Solliciteren

Ben je naar aanleiding van de vacature enthousiast geworden en denk je dat MOJEO & jij een match made in heaven is? Zorg voor een verrassende motivatiebrief en vergezel deze van een CV waaruit blijkt dat jij de aangewezen persoon bent. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie.

Meer info?

Wil je meer informatie over MOJEO en/of de functie? Geen enkel probleem. Leonce helpt je graag bij het beantwoorden van je vragen.