Vacature: Projectmanagement officer

Our MOJO keeps growing!

MOJEO is ruim 7 jaar geleden opgericht met de missie om bedrijven te ondersteunen om elk project af te leveren met een gouden randje. Waar we 7 jaar geleden startten met 3 medewerkers, staan we inmiddels met 32 man sterk elke dag vol MOJO bij onze relaties. Je komt dus terecht in een groeiende organisatie waar je de komende jaren de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en stappen te zetten. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende branches. De projecten hebben uiteenlopende thema’s, maar zijn over het algemeen IT gerelateerd. Het doel is altijd gelijk: onze opdrachtgevers helpen met het opleveren van succesvolle projecten.

Wat wordt je rol?

Als MOJEO projectmanagement officer ben je de spin in het web bij diverse programma’s en/of projecten bij onze klanten. Als PMO’er bewaak je het overzicht over het project en fungeer je als sparringpartner van de projectmanager. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het administreren en actueel houden van het projectenportfolio-overzicht, verzamelen van documenten en presentaties ten behoeve van de vergaderingen en meetings die zijn gepland en het ondersteunen bij diverse administratieve en secretariële taken. We zijn zowel op zoek naar nieuwe collega’s die nog geen tot weinig werkervaring hebben, als naar collega’s die een vervolgstap in hun carrière willen maken.

Wat vragen wij?

Om in aanmerking te kunnen komen voor de functie van projectmanagement officer heb je het volgende in huis:

 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding;
 • Relevante administratieve of secretariële opleiding of werkervaring is een pré;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
 • Een ijzersterke combinatie van natuurlijk overwicht en organisatorische vaardigheden. Je kunt knopen doorhakken, bent inventief en weet zaken gedaan te krijgen.
 • Stress komt niet in jouw woordenboek voor. Met jouw pragmatische aanpak verlies jij het overzicht en het doel nooit uit het oog. Jij weet als geen ander dat er voor iedere hobbel op de weg een oplossing te vinden is.
 • IJzersterke communicatieve en sociale skills. Je bent helder en overtuigend en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende niveaus.

Wat bieden wij?

We streven er niet alleen naar om de succesfactor te zijn bij onze opdrachtgevers, maar ook om de succesfactor te zijn in de carrière van onze projectmanagers en PMO’ers. Dit doen we door een persoonlijke thuisbasis te zijn, gericht op groei en ontwikkeling en door het betrekken van iedere professional bij de strategie van MOJEO.

Binnen MOJEO bieden wij veel ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Tevens krijg je de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan de ontwikkeling van MOJEO als organisatie.

In het kort kun je rekenen op:

 • Het werken in een hecht team van collega’s waarop jij kunt bouwen en die op jou bouwen;
 • Een uitgebreid klantenportfolio met uitdagende opdrachten;
 • Een professionele en dynamische werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat.
 • Tijd om te ontspannen! Met 26 vakantiedagen, maandelijkse borrels, groot zomer- én winterevent met het hele team!
 • Bovendien bieden wij je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd? Let’s talk!

Zin om deze uitdaging met ons aan te gaan? Solliciteer dan snel via het onderstaande contactformulier of door een mail te sturen naar recruitment@mojeo.nl .

Zorg voor een verrassende motivatiebrief en vergezel deze van een CV waaruit blijkt dat jij de aangewezen persoon bent. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie.

Het recruitment proces

Ben je benieuwd hoe het recruitment proces van MOJEO eruit ziet? Bekijk het filmpje of neem voor aanvullende informatie contact op met Leonce D’Elfant via telefoonnummer 06-15094482.