Vacature: IT Infra Projectmanager

Get your mojo working!

MOJEO is ruim 7 jaar geleden opgericht met de missie om bedrijven te ondersteunen om elk project af te leveren met een gouden randje. Waar we 7 jaar geleden startten met 3 medewerkers, staan we inmiddels met 33 man sterk elke dag vol mojo bij onze relaties. Je komt terecht in een groeiende organisatie waar je de komende jaren de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende branches en de projecten hebben diverse thema’s. Het doel is altijd gelijk: onze opdrachtgevers helpen met het opleveren van succesvolle projecten.

Wat wordt je rol?

Als MOJEO IT Infra projectmanager ben je een professional in je vakgebied. Je bent uitstekend in staat grote IT data-migratieprojecten te managen, waarbij het creëren van een duidelijke strategie en gedetailleerde planning essentiële onderdelen zijn. Je werkt nauw samen met alle betrokken partijen waaronder IT-specialisten, programmamanagers, de lijnorganisatie en stakeholders. Je volgt ICT-ontwikkelingen op de voet en weet je kennis op het gebied van ICT-bouwblokken, applicatieservers, infrastructuur en datamigratie goed toe te passen. Je wordt hierbij gedreven door het behalen van succes en je levert je projecten op met een gouden randje.

 

Wat vragen wij?

Om in aanmerking te kunnen komen voor de functie van IT Infra projectmanager heb je het volgende in huis:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als IT-projectmanager;
 • Ervaring met applicatiemigratie-trajecten is een must;
 • Je hebt kennis van, en ervaring met IT-infrastructuur, datacenters, datamigraties, clouddiensten, IT-security en testing;
 • Ervaring in het uitvoeren van projecten als onderdeel van een grootschalig programma is een pré;
 • Je hebt ervaring in de effectieve samenwerking met een Project Management Office en ziet deze samenwerking als een grote toegevoegde waarde;
 • Je hebt ijzersterke communicatieve en sociale skills. Je bent helder en overtuigend en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende niveaus;
 • Je voelt je als een vis in het water in een internationaal en multicultureel speelveld;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Stress komt niet in jouw woordenboek voor. Met jouw pragmatische aanpak verlies jij het overzicht en het doel nooit uit het oog. Jij weet als geen ander dat er voor iedere hobbel op de weg een oplossing te vinden is.

 

Wat bieden wij?

We streven er niet alleen naar om de succesfactor te zijn bij onze opdrachtgevers, maar ook om de succesfactor te zijn in de carrière van onze projectmanagers. Dit doen we door een persoonlijke thuisbasis te zijn, gericht op groei en ontwikkeling en door het betrekken van iedere professional bij de strategie van MOJEO.

Binnen MOJEO bieden wij veel ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Tevens krijg je de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan de ontwikkeling van MOJEO als organisatie.

In het kort kun je rekenen op:

 • Het werken in een hecht team van collega’s waarop jij kunt bouwen en die op jou bouwen;
 • Een uitgebreid klantenportfolio met uitdagende opdrachten;
 • Een professionele en dynamische werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat.
 • Wij geloven dat een hybride werkplek het beste uit de mensen haalt!

 

Bovendien bieden wij je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Salarisrange: €4500,- en €6500,- bruto per maand.

 

Ben je geïnteresseerd? Let’s talk!

Zin om deze uitdaging met ons aan te gaan? Solliciteer dan snel via het onderstaande contactformulier of door een mail te sturen naar [email protected] .

Zorg voor een verrassende motivatiebrief en vergezel deze van een  CV waaruit blijkt dat jij de aangewezen persoon bent. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie.

Het recruitment proces

Ben je benieuwd hoe het recruitment proces van MOJEO eruit ziet? Bekijk het filmpje of neem voor aanvullende informatie contact op met Leonce D’Elfant via telefoonnummer 06-15094482.