Stephan

Projectmanager / projectmanagement officer

“Op ieder potje past een dekseltje en voor ieder probleem is er een oplossing. Daar ben ik heilig van overtuigd. Het mooiste is dan ook om mijn oplossingsgerichtheid en vindingrijkheid in te zetten om snel dat juiste potje en dekseltje te vinden.

Wanneer je de eerste dag bij MOJEO binnenstapt merk je het direct: Iedereen heeft hier de passie om de klant verder te helpen, maar ieder met zijn eigen dosis MOJO. Het team bestaat uit Young Professionals met vaak een frisse blik op PMO en Project Management. De Young Professionals worden bijgestaan door ervaren Project Managers, PMO officers en Agile/Scrum Masters.

Ondanks dat iedereen zijn eigen unieke MOJO heeft is iedereen bereid om elkaar te helpen en dat is dan ook de kracht van MOJEO. Samen zorgen we ervoor om ieder project af te leveren met een gouden randje en gaan we door de modder indien nodig.

Op ieder potje past een dekseltje en voor ieder probleem is er een oplossing. Daar ben ik heilig van overtuigd. Het mooiste is dan ook om mijn oplossingsgerichtheid en vindingrijkheid in te zetten om snel dat juiste potje en dekseltje te vinden.

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.

Zet je project op de rails!