Samenwerking met Synergio

In onderstaand interview met Luc Moens & Edwin Schumacher komt naar voren waarom MOJEO & SYNERGIO een samenwerking met elkaar zijn aangegaan.

Het ontstaan van de samenwerking

Luc: Het contact is ontstaan vanuit een samenwerking bij een gezamenlijke klant. Een van onze collega’s heeft ons in contact gebracht met Synergio. We vinden het belangrijk om onze werknemers continu op de hoogte te houden van de nieuwste trends & bewegingen in de markt. Vervolgens hebben we Synergio ingeschakeld om hier trainingen op het gebied van het Scaled Agile Framework (SAFe®) over te verzorgen.

Edwin: Wij hebben destijds inderdaad diverse trainingen gegeven aan de medewerkers van MOJEO. In die trainingen werd duidelijk dat we een goede klik hadden met MOJEO. Vanuit die insteek zijn we met elkaar in gesprek gegaan.

 

Samenwerken om sterker te worden

Luc: Vanuit MOJEO zien we dat onze relaties steeds meer de voordelen van het Scaled Agile Framework inzien. We helpen op dit moment al een aantal relaties met een transitie naar werken volgens de Agile principes.

Edwin: Synergio focust zich op de transformatie naar een Lean – Agile organisatie. Waar wij ons volledig richten op de transformatie, zochten wij een partner die ons kon versterken met de resources die de verschillende SAFe® rollen kunnen invullen bij de uitvoering van de transitie. Luc: De rol van een projectmanager zien wij steeds meer veranderen door de toename van Agile werken. We zien dat de projectmanagement vaardigheden steeds meer nodig zijn binnen rollen zoals Scrum Master, Release Train Engineer, Solution Train Engineer en Product Manager. Door een samenwerking aan te gaan met Synergio kunnen we onze relaties nog beter begeleiden bij het Agile uitvoeren van grote programma’s. Daarnaast kunnen we door kennis en expertise uit te wisselen elkaars werknemers verrijken.

“We hebben dezelfde filosofie, we hebben allebei een enorme drive en passie voor ons vakgebied en willen daarmee onze klanten helpen.”

Edwin: Naast dat MOJEO & Synergio elkaar aanvullen voor wat betreft diensten en kennis lijken de twee organisaties qua karakter en cultuur ook heel erg op elkaar. Zo zijn we allebei geen cv-schuivers en werken we niet met brokers. Luc: Precies, we hebben dezelfde filosofie, we hebben allebei een enorme drive en passie voor ons vakgebied en willen daarmee onze klanten helpen.

Kortom, gezamenlijk zijn we in staat om grote Agile transformaties te begeleiden. MOJEO & Synergio hebben samen 20 SAFe gecertificeerde medewerkers in verschillende rollen, een optimale vorm van kruisbestuiving dus. Samen kunnen we relaties een soepele transitie naar een agile manier van werken aanbieden.

Interessante berichten

Werken bij MOJEO

1 jaar bij MOJEO: René Denneman

In de rubriek 1 jaar bij MOJEO stellen we onze medewerkers de vraag hoe het eerste jaar bij MOJEO is bevallen. Inmiddels werkt René Denneman al ruim een jaar bij MOJEO.

LEES MEER
toegevoegde waarden van het pmo
Project Management Office

De 5 toegevoegde waarden van het PMO

1. Een hoger projectmanagement volwassenheidsniveau Doordat een PMO de centrale positie binnen de projectorganisatie inneemt kan het de kwaliteit en standaardisatie van alle projecten sterk

LEES MEER

agile/scrum-manier van werken?