rob

Senior projectmanager

“Ik geniet ervan om samen met collega’s op een plezierige, simpele,  klantgerichte wijze projectdoelen te realiseren en zo opdrachtgevers, leveranciers en mijn team van de best mogelijke ervaring plus resultaten te voorzien.

Bij mijn eerste gesprekken met MOJEO was er meteen een klik: dit is een organisatie met een passie voor projectmanagement met een informele bedrijfscultuur waar de mensen centraal staan en er ruimte is voor ondernemerschap. Een organisatie die snapt dat mensen en dus samenwerkende stakeholders het succes maken in projecten. Kortom: echt iets voor mij.

Ik ben een energieke, nieuwsgierige collega met een flexibele werkhouding en een analytische, klantgerichte mentaliteit, die door integriteit en vertrouwen in staat is effectief teams te leiden en succesvolle zakelijke relaties op te bouwen. Een energieke leider bedreven in het vakkundig coachen van sterk presterende teams en in staat doelstellingen te bereiken binnen dynamische werkomgevingen.

Ik heb een passie voor projectmanagement en na meer dan 15 jaar ervaring in het vak een voorkeur voor multidisciplinaire opdrachten die klantbehoeften centraal stellen. Het is ontzettend belonend om te ervaren hoe we allen commercieel succesvol zijn als we samen met onze klanten op een flexibele, coöperatieve wijze fantastische oplossingen implementeren.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking, mijn MOJO op uw projecten los te laten en samen aansprekende resultaten neer te zetten.

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.

Zet je project op de rails!