Rivka

Projectmanager

“Verandering is voor mij de brandstof voor creatieve processen die tot verbetering en succes leiden. 

Ik voel me het meest in mijn element wanneer ik mijn kracht gebruik om problemen op te lossen en nieuwe of verbeterde manieren kan bedenken om dingen te doen. Bij MOJEO doe ik dat niet alleen. We zijn een divers en sterk team met ieder een eigen expertise. Met MOJEO haal je niet zomaar een consultant in huis. Op het moment dat ik bij je over de drempel stap kom ik met de kennis en ervaring van al mijn collega’s.

Als innovator zie ik alles door de lens van mogelijkheden en voortgang, uitdagingen en oplossingen. Mijn aandacht is grotendeels gericht op de wereld om mij heen, ik onderzoek constant de structuren en systemen van mijn omgeving om een manier te vinden om mensen/bedrijven/processen vooruit te helpen.

Verandering is voor mij de brandstof voor creatieve processen die tot verbetering en succes leiden. Als pionier en koploper help ik mensen en organisaties graag op weg, opdat ze gedijen in snelle en onvoorspelbare tijden. Ik durf (gecalculeerde) risico’s te nemen, grenzen te verleggen en nieuwe onbekende gebieden te verkennen. Mijn energie vind ik in ‘het rommelige midden’ van een organisatie, op weg van idee naar het behalen van de doelstelling.

Benieuwd naar hun verhalen?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.

Klik op de persoon over wie jij meer te weten wilt komen