Richard

Senior projectmanager

”De rol die ik zie als projectmanager is veelal de andere teamleden zoveel mogelijk uit de wind te houden zodat zij zich kunnen focussen op de dingen waar ze goed in zijn.”

Na een sabbaticaljaar waarin dromen werden gerealiseerd, ben ik op zoek gegaan naar de juiste match. Een oude bekende tipte mij op Mojeo en zijn tip bleek de juiste te zijn. Ik werd snel in het team opgenomen en het voelde allemaal heel natuurlijk en familiair aan. Ondanks dat MOJEO een relatief kleine club is, is het klantportfolio vrij breed. Indien zich er een mogelijke opdracht voordoet, wordt dit eerst met de medewerker besproken om er zeker van te zijn dat het een passende match is: iets waar MOJEO zich in onderscheid ten opzichte van soortgelijke organisaties.

De rol die ik zie als projectmanager is veelal de andere teamleden zoveel mogelijk uit de wind te houden zodat zij zich kunnen focussen op de dingen waar ze goed in zijn, op een zo een prettig mogelijke manier. Dit alles zonder het einddoel uit het oog te verliezen.

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.

Zet je project op de rails!