Project specialisme

Is er specifieke kennis vereist voor een project? Onze mensen zijn multi-inzetbaar met ervaring in de HR, Infra, IT, software-implementatie en zorg-, industrie-, automotive- en telecomsector.

Welke certificeringen hebben MOJEO projectmanagers?

Onze projectmanagers bezitten allemaal minimaal het PRINCE2 Foundation certificaat, een relevant trackrecord passend bij het ervaringsniveau en genoeg MOJO & drive om een project succesvol én met een gouden randje op te leveren. 

Daarnaast hebben we verschillende type projectmanagers met uiteenlopende certificeringen voor specifieke vakgebieden/senioriteit zoals: PRINCE2 Practitioner, ITIL Foundation, ITIL Practitioner Release and control, TMAP Suite, Soft skills trainingen en AMBI. 

In welke sectoren hebben onze projectmanagers ervaring?

De projectmanagers van MOJEO hebben werkervaring in verschillende sectoren. Ze zijn dus zeer divers inzetbaar op verschillende opdrachten. Een aantal voorbeelden van sectoren waar onze projectmanagers in het verleden opdrachten hebben afgerond zijn: IT, Telecom, Overheid, Gezondheidszorg, Automotive, Bouw en Onderwijs. 

Lees hier de case van onze projectmanager John die bij VodafoneZiggo door zijn specifieke kennis op het gebied van Telecom het project tot een goed einde heeft weten te brengen. 

Ik wil een MOJEO projectmanager, wat zijn de volgende stappen?

Door een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen met MOJEO inventariseren we je behoeften en kunnen we precies inschatten welk profiel en type projectmanager jouw organisatie nodig heeft om het project tot een goed einde te brengen. Je kunt het MOJO van onze projectmanagers al ontdekken op onze team-pagina

Ben je benieuwd naar onze visie op het gebied van projectmanagement? Download dan onze whitepaper projectmanagement van de toekomst