Project resources

MOJEO biedt jouw organisatie de mogelijkheid gebruik te maken van onze resources op het moment dat er een tekort is aan projectmanagers.

Hoe kan MOJEO je helpen met PM resources?

Heb je een gebrek aan project resources en wil je deze snel en kundig aanvullen met MOJEO projectmanagers? Laten we snel je resource probleem oplossen. Plan hier een adviesgesprek in met MOJEO. 

In het e-book Resource Management beschrijven we hoe je in de toekomst resource problemen kunt voorspellen en oplossen. Zo behandelen we onder andere wat de optimale resource management structuur is. 

Hoe matcht MOJEO een projectmanager met de opdracht en opdrachtgever?

Als een aanvraag binnenkomt kijken we altijd eerst naar het perspectief van een klant, welke kennis nodig is en wat de cultuur van de afdeling is. Dat zijn vragen die de revue zullen passeren. 

Vervolgens inventariseren wij welke kandidaten beschikbaar zijn en wie daarvan de beste match is met de opdracht en organisatie. 

Welke skills hebben onze projectmanagers?

Een projectmanager van MOJEO heeft naast relevante certificeringen zoals PRINCE2 voornamelijk veel MOJO. Wij geloven namelijk dat niet zozeer de methodiek of de organisatie, maar bovenal de mensen het verschil maken. Mensen met zelfvertrouwen, een sterke presentatie, een tikje onoverwinnelijkheid, een flinke dosis passie en een overvloed aan MOJO. 

Uiteraard zijn onze projectmanagers altijd up-to-date wat betreft de trends en ontwikkelingen binnen projectmanagement. Onze professionals hebben zelfs de whitepaper projectmanagement van de toekomst opgesteld. Daarnaast huur je bij MOJEO nooit één persoon in. Lees deze blog-post voor meer informatie.