Close

QUICKSCAN

De Mojeo PMO quickscan geeft inzicht in de volwassenheid van je eigen Project Management Office (PMO).
Haal je op dit moment het maximale rendement uit je PMO? Een PMO is hét middel om meer grip te krijgen op projecten, risico’s inzichtelijk te maken en op te volgen, resources efficiënter te beheren, betere planningsoverzichten te maken en meer waardevolle informatie en inzichten te verkrijgen. Wil je weten waar jij met je eigen PMO staat en waar je nog terrein kunt winnen? Vul de Quickscan in!

Door de MOJEO PMO Quickscan kun je eenvoudig en snel achter de aandachtspunten en kansen van de projectorganisatie komen.

Heb je op dit moment niet voldoende tijd om de PMO Quickscan in te vullen? Geen probleem, we sturen je graag een eenmalige reminder via de mail!


MOJEO PMO QUICKSCAN


MOJEO & PMO

Ontdek de MOJEO manier voor het opzetten & bemannen van een project management office (PMO)

Door eerst in gesprek te gaan met de stakeholders en belanghebbenden binnen de projectorganisatie ontstaat er een helder beeld van waar de behoefte ligt. Naar aanleiding van deze inventarisatie komt MOJEO met een concreet voorstel in de vorm van de MOJEO PMO-bouwblokken.

We richten ons enkel op de bouwblokken die aansluiten op de behoeften. Zo kan bijvoorbeeld het PMO-bouwblok ‘Planning & Estimating’ ingericht worden, waarbij het PMO faciliteert bij een up-to-date planning, inclusief afhankelijkheden en controle op de voortgang. Ook kan het PMO-bouwblok ‘Projectsecretariaat’ opgezet worden als de projectorganisatie ontlast dient te worden op het gebied van het regelen van facilitaire zaken, het organiseren van vergaderingen, verslaglegging en afspraakbeheer.

We kunnen, door het gebruik van diverse PMO-bouwblokken, altijd een tailormade oplossing aanbieden.


Meer over het PMO van MOJEO