Nienke

Accountmanager

“Heerlijk vind ik het, wanneer ik mijzelf omgeef met mensen die een positieve instelling hebben en altijd dat stapje extra willen zetten.

Mijn naam is Nienke en ik ben werkzaam als accountmanager in de regio Noord-Brabant. Is het voor jouw project tijd om succes te gaan boeken? Dan ben je bij MOJEO aan het juiste adres. Je kan rekenen op een flinke dosis discipline, consistentie, creativiteit & mojo.

Wat houdt dat dan precies in? Heerlijk vind ik het, wanneer ik mijzelf omgeef met mensen die een positieve instelling hebben en altijd dat stapje extra willen zetten. Op die manier wordt er snel en nauwkeurig het beste resultaat behaald. Expertise en een team-gevoel is daarbij het allerbelangrijkst. Juist om deze reden heb ik gekozen voor MOJEO.

Van sparren over projectmanagement & PMO, elkaar coachen, van elkaar leren, tot samen cocktails maken tijdens een remote workshop. Het komt allemaal voorbij. Dat is toch fantastisch? Ik geloof namelijk dat wat personen drijft de rode draad is van het werk dat wordt opgeleverd.

Conclusie: kies je voor een talentvolle manager van MOJEO, dan krijg je er een ge-wel-dig team bij & wordt jouw opdracht afgeleverd met een gouden randje.

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.