Mirella

Projectmanager

“Het is mooi te zien en ervaren dat een bedrijf als MOJEO vooruitstrevend is, zo veel aandacht heeft voor professionele en goede service naar de klant en hierbij niet haar eigen mensen uit het oogt verliest. Dit is naar mijn mening wat MOJEO succesvol doet groeien.”

MOJEO ervaar ik als een bedrijf waar je jezelf kunt zijn en gerespecteerd wordt. We werken met een zeer hecht en enthousiast team waarin we voor elkaar klaar staan en elkaar helpen. Bij MOJEO krijg je ook de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen via opleidingen en leren we ook van elkaar. Zo wordt een sterk team gecreëerd. Dit werkt motiverend en geeft je zelfvertrouwen. Het resulteert erin dat we onze project management diensten naar klanten optimaal kunnen leveren. Iemand staat er namelijk nooit alleen voor. We ondersteunen elkaar met ieders specifieke expertise. 

MOJEO heeft een uitgebreid klantenportfolio dat voldoende uitdagingen biedt. En voor iedere nieuwe opdracht zal ons team MOJEO’s gouden randje leveren.        

Het is mooi te zien en ervaren dat een bedrijf als MOJEO vooruitstrevend is, zo veel aandacht heeft voor professionele en goede service naar de klant en hierbij niet haar eigen mensen uit het oogt verliest. Dit is naar mijn mening wat MOJEO succesvol doet groeien.

 

Benieuwd naar hun verhalen?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.