SENIOR PROJECTMANAGER

”Voor mij is het heel belangrijk dat MOJEO zich echt op projectmanagementdiensten richt. Door deze focus op én passie voor projectmanagement ben ik ervan overtuigd dat we het verschil maken.”

De eerste keer dat ik bij MOJEO kwam was om een presentatie te geven over StartUp4Kids. StartUp4Kids biedt in ontwikkelingslanden financiële steun aan lokale NGO’s die sociaal achtergestelde kinderen extra scholing geven op sociaal en persoonlijk vlak. Alle medewerkers van MOJEO steunen dit goede doel en aangezien ik voor deze organisatie in mijn vrije tijd actief ben, was ik uitgenodigd om hier meer over te vertellen.

Het gevoel dat ik die eerste keer bij MOJEO kreeg was: ‘Wauw, wat een leuke club met veel energie. Daar zou ik graag bij willen werken’. Het voelde echt als thuiskomen. Nu ik er werk, heb ik dat gevoel nog steeds. Bij MOJEO ben je echt een persoon en geen nummer. Je hebt de vrijheid om op te pakken waar je kracht ligt en zo mee te bouwen aan het bedrijf. Voor mij is het heel belangrijk dat MOJEO zich echt op projectmanagementdiensten richt. Door deze focus op én passie voor projectmanagement ben ik ervan overtuigd dat we het verschil kunnen maken. We pakken projecten vaak net wat anders aan dan gewoonlijk, met een open en heldere communicatie en natuurlijk met een flinke dosis mojo.

BENIEUWD NAAR DE REST VAN DE VERHALEN?
MAAK KENNIS MET ONS TEAM. ZE STELLEN ZICH GRAAG AAN JE VOOR.