Maikel

Projectmanager / projectmanagement officer

“In alles wat ik doe, blijf ik optimistisch en ga ik oplossingsgericht te werk. Samen de schouders eronder zetten en het gestelde doel bereiken, geeft ontzettend veel voldoening.

Vanaf minuut 1 voelde MOJEO als thuiskomen. De openheid en oprechte interesse vanuit de collega’s zorgde er direct voor dat ik mijn steentje wilde bijdragen en anderen wil ondersteunen. Mensen met expertise, drive en diverse achtergronden zorgen ervoor dat de projecten worden opgeleverd met een gouden randje.

Mijn MOJO vertaalt zich in mijn optimisme en leergierigheid. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen expertise met zich meebrengt en anderen hier dus van kunnen leren. Daarbij is dit, gecombineerd met de juiste mentaliteit, ontzettend belangrijk om als team een ontwikkeling door te maken en de lat steeds hoger te leggen voor toekomstige doelen. Ik hou ervan om deze uitdagingen aan te gaan en mijzelf verder te ontwikkelen. Verandering en innovatie zijn tijdloze begrippen, waar ik graag mijn steentje aan bijdraag! 

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.

Zet je project op de rails!