Jorg

Projectmanager

”Door te pionieren heb ik geleerd om kort-cyclisch vernieuwingen te toetsen met als doel snel feedback te krijgen en daardoor weten wat een klant daadwerkelijk waardeert.”

Verandertrajecten bij onze klanten is waar mijn hart harder van gaat kloppen! Elk traject heeft unieke uitdagingen, die wij binnen MOJEO graag aangaan.

Mijn aanpak is pragmatisch met het doel snel overzicht en inzicht te creëren, waarbij er duidelijkheid ontstaat over de ‘next steps’ in de organisatie. Belangrijke bouwstenen in dit proces zijn transparantie vergrootten, lef tonen en de betrokkenheid van eenieder.
De verschillende Agile frameworks (Scrum, SAFe, Spotify) geven hierbij een leidraad. Uiteindelijk zijn het de mensen in de teams die het verschil maken!

Mijn rol als aanjager is om teams en management te begeleiden in de nieuwe samenwerkingsvormen, inzichtelijk maken van belemmeringen en aanpassingen door te voeren om effectiever te kunnen samenwerken.

Door te pionieren heb ik geleerd om kort-cyclisch vernieuwingen te toetsen met als doel snel feedback te krijgen en daardoor weten wat een klant daadwerkelijk waardeert. Denk aan Google Design sprint als methodiek en kwalitatieve feedback van eind-gebruikers over een bepaalde functionaliteit als resultaat.Kortom, de dynamiek die verandering met zich meebrengt is reuze interessant! Meer weten over Agile verandertrajecten? Let’s connect!

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.

Zet je project op de rails!

Hoe volwassen is je Agile organisatie?