Joost

Projectmanager

”MOJEO is een organisatie waar betrokken professionals op eigen wijze invulling geven aan uiteenlopende projecten bij verschillende opdrachtgevers en daarmee waarde toevoegen. Dat matcht!”

Toegevoegde waarde, dat is iets wat centraal staat in mijn loopbaan en wat er al vroeg in gemasseerd is tijdens de verschillende managementopleidingen die ik gevolgd heb. Waar ik ook gewerkt heb, bij de (semi-) overheid en in de zakelijke-, commerciële- en sociale dienstverlening, in iedere functie heb ik op eigen wijze waarde toegevoegd. Als projectmanager vind ik dat iedereen de kans moet krijgen om een bijdrage aan het project te leveren. Hoe groot die rol is maakt daarbij niet uit, zolang ze maar gemotiveerd zijn en vanuit hun kracht werken.

Ik geef mensen graag de ruimte om binnen de kaders zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun aandeel. Als op die manier alle lijntjes bij elkaar komen en leiden tot het beoogde eindproduct is voor mij het project geslaagd.  MOJEO is een organisatie waar betrokken professionals op eigen wijze invulling geven aan uiteenlopende projecten bij verschillende opdrachtgevers en daarmee waarde toevoegen. Dat matcht!

Benieuwd naar hun verhalen?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.