Jeroen

Senior projectmanager

”Het gevoel dat je met meer energie en zelfverzekerdheid dan anders op pad bent. Dat het werk als een speer gaat en je baas je op handen draagt: mijn mojo als letterlijke samenvloeiing van motivation en joy.”

Kent u die uitdrukking: “om met een gouden randje op het juiste moment de juiste keuze te maken”? Deze is niet alleen professioneel op mij van toepassing, maar zeker ook persoonlijk.
Positief en optimistisch te werk gaan om onze klanten ontzorgen, of door mijn vrije tijd met familie en vrienden door te brengen. Overdag druk voor een klant bezig zijn, in het weekend graag buiten actief en op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Kwaliteit op meerdere fronten dus, en de manier waarop MOJEO onze werkwijze vormgeeft in de kernwaarden is voor mij dan ook de best denkbare combinatie.

Want ook dat is MOJEO: het gevoel dat je met meer energie en zelfverzekerdheid dan anders op pad bent. Dat het werk als een speer gaat en je baas je op handen draagt: mijn mojo als letterlijke samenvloeiing van motivation en joy. Positieve energie uitstralen als je gemotiveerd bent en doet wat je oprecht leuk vindt.

Jeroen's mojo

Bekijk hier waar Jeroen zijn MOJO heeft laten gelden

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.