Ilya

Projectmanager

“De cultuur van MOJEO is gebaseerd op passie, durf en kwaliteit, en dat spreekt mij enorm aan. De mensen die bij MOJEO werken zijn stuk voor stuk professionals met een positieve instelling en een overvloed aan MOJO.

MOJEO is een bedrijf dat perfect aansluit bij mijn persoonlijkheid en mijn waarden. De cultuur van MOJEO is gebaseerd op passie, durf en kwaliteit, en dat spreekt mij enorm aan. De mensen die bij MOJEO werken zijn stuk voor stuk professionals met een positieve instelling en een overvloed aan MOJO. Ik voelde me meteen welkom en geaccepteerd door mijn collega’s, alsof ik al jaren deel uitmaak van het team. Mijn eerste gesprek bij MOJEO was een prettige ervaring, waarbij ik een goed beeld kreeg van de visie en de werkwijze van het bedrijf. Deze indruk is in de eerste weken alleen maar versterkt, en ik ben erg blij dat ik voor MOJEO heb gekozen.

Mijn doel als project manager is een waardevol project succesvol opleveren. Daarvoor heb ik de juiste mensen nodig. Mensen die met passie, professionaliteit en plezier aan het project werken. Mensen die hun kennis, vaardigheden en ervaring gebruiken om het project af te ronden. Mensen die elkaar versterken, stimuleren, ondersteunen en waarderen. Bij MOJEO vind ik deze mensen, en samen vormen we een sterk team dat elke uitdaging aankan. Ik ben trots om deel uit te maken van MOJEO, en ik kijk ernaar uit om nog veel mooie projecten te realiseren.

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.

Zet je project op de rails!