Hans

Delivery manager

”Ik heb bewust gekozen voor MOJEO vanwege de bedrijfsfilosofie, die ervan uitgaat dat kwaliteit en MOJO essentiële elementen zijn om succesvolle resultaten te boeken.”

In 2018 ben ik aan de slag gegaan bij MOJEO en meteen – vanaf het eerste contact – voel ik me er thuis. Ik heb bewust gekozen voor MOJEO vanwege de bedrijfsfilosofie, die ervan uitgaat dat kwaliteit en mojo essentiële elementen zijn om succesvolle resultaten te boeken. Ons team bestaat dan ook stuk voor stuk uit kleurrijke persoonlijkheden die het verschil maken in organisaties en projecten. Projectmanagement en consultancy staan centraal in mijn carrière. In 1999 voerde ik, vanuit mijn studie Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven, mijn eerste verbeterproject voor een bedrijf uit. 

Inmiddels zijn we 22 jaar verder en heb ik meer dan 100 projecten succesvol afgerond bij veel verschillende bedrijven. Met mijn scherpe, kritische blik en oog voor detail probeer ik organisaties te verbeteren via excellent projectmanagement, zonder daarbij de persoonlijke relatie uit het oog te verliezen. Ik zet altijd graag mijn positieve mojo in om mensen en bedrijven verder te helpen!

mojo van hans

Bekijk hier waar Hans zijn MOJO heeft laten gelden

Referentiecases en artikels van Hans

Benieuwd naar hun verhalen?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.