Hans

Delivery manager

”Ik heb bewust gekozen voor MOJEO vanwege de open bedrijfscultuur en de bevlogenheid van alle collega’s.”

Op 1 januari 2019 ben ik gestart als projectmanager bij MOJEO en meteen vanaf de eerste kennismaking voelde ik me thuis. Ik heb bewust gekozen voor MOJEO vanwege de open bedrijfscultuur en de bevlogenheid van alle collega’s. Dit aangevuld met kwaliteit, MOJO en kleurrijke persoonlijkheden waaruit het MOJEO-team is opgebouwd, bevestigen iedere dag weer mijn keuze: professionals die het verschil maken in organisaties en projecten.

Na bijna 4 jaar als projectmanager bij MOJEO te werken heb ik de stap gezet naar een nieuwe rol binnen MOJEO, Delivery Manager. Dit is een rol die bij me past en doordat ik deze rol ook al bij eerdere werkgevers heb ingevuld neem ik alle opgedane ervaring mee naar ons team.

Uit mijn ‘kleurenpalet’ kan ik name de combinatie van mijn organisatorische en mensen kennis in deze rol goed gebruiken. Dat merk je aan de bevlogenheid waarmee ik onze collega’s als mag begeleiden, zodat elke professional met volle kracht en MOJO kan presteren bij onze relaties.

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.

Zet je project op de rails!