Hans

Senior projectmanager

”Ik heb bewust gekozen voor MOJEO vanwege de open bedrijfscultuur en de bevlogenheid van alle collega’s.”

Op 1 januari 2019 ben ik gestart als projectmanager bij MOJEO en meteen vanaf de eerste kennismaking voelde ik me thuis. Ik heb bewust gekozen voor MOJEO vanwege de open bedrijfscultuur en de bevlogenheid van alle collega’s. Dit aangevuld met kwaliteit, mojo en kleurrijke persoonlijkheden waaruit het MOJEO-team is opgebouwd, bevestigen iedere dag weer mijn keuze: professionals die het verschil maken in organisaties en projecten.

In mijn ‘kleurenpalet’ komt met name de combinatie van mijn technische en organisatorische kennis binnen projecten goed van pas. In projecten waarin ik een spilfunctie vervul kom ik het beste tot mijn recht. Ik ben gewend om me in te leven in de organisatie waarin ik werk: ik pas me aan, maar behoud mijn eigen identiteit. Dat merk je aan mijn betrokkenheid, manier van werken en kwaliteit die ik uitstraal.

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.