Gina

Projectmanagement officer

“Ik haal mijn voldoening uit het aangaan van uitdagingen, het in kaart brengen van processen binnen organisaties en het implementeren van verbeteringen.

MOJEO is een inspirerende, dynamische organisatie die de lat hoog legt op het gebied van projectmanagement. Samenwerking staat voorop en door de open cultuur die er heerst, is iedereen voor elkaar toegankelijk. Ik wilde graag werken bij een organisatie die mijn waarden deelt op het gebied van verbinden, vernieuwen én waar ik een verschil kan maken. En zo ontstond er een perfecte match.

Mijn mojo uit zich in mijn positieve, gedreven aard en de manier waarop ik altijd op zoek ben naar de verbinding met de ander. Ik haal mijn voldoening uit het aangaan van uitdagingen, het in kaart brengen van processen binnen organisaties en het implementeren van verbeteringen. Daarnaast weet ik door mijn creativiteit vraagstukken van verschillende kanten te belichten waardoor ik organisaties verder weet te brengen. Op basis van deze ervaring is mijn overtuiging dat samenwerking en open communicatie tussen mensen en afdelingen cruciaal is om tot succesvolle resultaten te komen. Ik kijk er naar uit om met mijn mojo ook uw project tot een succes te maken!

Gina's mojo

Bekijk hier waar Gina haar MOJO heeft laten gelden

Referentiecases en artikels van Gina

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.