PMO maturity scan?

Laat MOJEO je bestaande project management office (PMO) onder de loep nemen! De PMO maturity scan maakt een nulmeting van je bestaande PMO.

De PMO Maturity Scan van MOJEO
MOJEO wilt (project)organisaties zo goed mogelijk ondersteunen op de weg naar een hoger niveau van project management volwassenheid. De PMO Maturity Scan is één van de oplossingen die MOJEO gebruikt om organisaties zo goed mogelijk te helpen. Met het uitvoeren van deze scan kan MOJEO binnen jouw organisatie beoordelen waar het PMO staat en vervolgens een advies uitbrengen. Een Maturity Scan stipt de aandachtsgebieden aan en kijkt binnen het PMO waar er voordeel valt te behalen.

Hoe wordt de PMO Maturity Scan afgenomen?
Door met de belangrijke stakeholders en medewerkers binnen elke laag van de organisatie in gesprek te gaan wordt er een nulmeting uitgevoerd ten aanzien van de huidige staat van het PMO. Deze analyses gecombineerd met onze theorie en best practices vormen uiteindelijk de basis voor onze aanbevelingen richting een toekomstbestendig PMO. De resultaten brengen we vervolgens terug tot een solide en bondige samenvatting van waaruit de organisatie de bouwblokken van het PMO verder kan verbeteren. De tijdsduur is afhankelijk van de grootte van de organisatie en het PMO.

Het voordeel van een PMO Maturity Scan
Door een nulmeting te houden van je eigen PMO kun je je als projectorganisatie goed focussen op de ontwikkel- en aandachtsgebieden. De Maturity Scan geeft dus nuttige analyses waarmee je het PMO krachtiger kan inrichten en problemen boven water krijgt. Je maakt het PMO simpelweg toekomstbestendig!

 

Wil je meer informatie over de PMO Maturity scan of er alvast een aanvragen? Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we contact met je op!