Downloads

In 10 stappen je project weer op de rails

Checklist – Projectmanagement

Dreigt je project buiten tijd/budget opgeleverd te worden of heerst er interne onrust? Lees over alle praktisch toepasbare stappen die je moet volgen om je project weer op de rails te krijgen in de checklist van MOJEO.

Projectmanagement van de toekomst

Whitepaper – Projectmanagement

Benieuwd naar de belangrijkste ontwikkelingen en uitdagingen die er de komende jaren op ons af zullen komen op het gebied van projectmanagement? Ontdek in onze whitepaper alle projectmanagementtrends en ontwikkelingen.

Projectmanagement in de zorg

E-book – Projectmanagement

Als er één sector is die continu moderniseert dan is het de gezondheidszorg wel. In een hoog tempo volgen de innovatieve ontwikkelingen zich op. Om veranderingen op te vangen wordt de rol van projectmanagement steeds belangrijker. In dit e-book vatten we de meest relevante uitdagingen op het gebied van de zorg voor je samen. 

Projectmanagement volwassenheid

Infographic – Projectmanagement

Hoe succesvol is het projectmanagement binnen een organisatie? Welke volwassenheidsniveaus zijn er en hoe kun je deze voor jouw organisatie verbeteren? MOJEO heeft alles wat je moet weten op het gebied van projectmanagement volwassenheid samengevat in één infographic.

Resource Management

E-book – Projectmanagement

Resource Management brengt in kaart waar en hoeveel resources beschikbaar zijn. Het helpt je proactieve maatregelen te nemen om het strategisch gebruik van resources te maximaliseren.

Feiten van een goedwerkend PMO

Infographic – PMO

Ontdek in één overzichtelijke infographic alle facts over de toegevoegde waarde die een PMO kan opleveren voor een (project)organisatie. 

10 problemen die een PMO oplost

Artikel – PMO

Als IT-manager of manager projectmanagement kom je er haast niet meer onderuit: een project management office. Hoe kan een PMO jouw projectorganisatie ondersteunen? 

Maturity scan lite

Assessment – PMO

Wil je weten waar jij met je eigen pmo staat en waar je nog terrein kunt winnen? Vul de Maturity Scan Lite in!

Alles over de PMO Academy

Infographic – PMO

Wil je meer te weten komen over de MOJEO PMO Academy? In de infographic kom je meer te weten over het lesprogramma, meerwaarde en investering van de MOJEO PMO Academy!