SENIOR PROJECTMANAGER

“Ik vind het geweldig om de vertaler en voorganger te zijn tussen enerzijds (zware) techneuten en anderzijds de business.

‘Feel the mojo’ was de spreuk die bij mij opkwam toen ik het Mojeo pand verliet na de 4 kennismakingsgesprekken met toekomstige collega’s. Ik moest direct terugdenken aan een van mijn favoriete quotes uit een boek van Leen Zevenbergen; ‘creatief ondernemen en sprankelend inspireren’. Een uitspraak die mij zeer na aan het hart ligt als projectmanager tussen de IT en business.

Ik vind het geweldig om de vertaler en voorganger te zijn tussen enerzijds (zware) techneuten en anderzijds de business. Zowel in innovatieve software of new device projecten alsook bij grote(re) en soms complexe infra migraties. Het is dan van groot belang om enerzijds overkoepelend grip te houden op projectaspecten en anderzijds ervoor te zorgen dat er een omgeving is waarbinnen alle partijen verenigd met elkaar zijn.

Of het nu gaat over traditionele waterval projecten of meer Agile/Scrum en hybride varianten, het blijft mensenwerk en het creëren van een veilige omgeving waarbinnen mensen durven groeien en (op)bloeien is dan ook een van mijn mantra’s.

Dave's

BEKIJK HIER WAAR dave ZIJN MOJO HEEFT LATEN GELDEN
QUOTES VAN RELATIES OVER DAVE
BENIEUWD NAAR DE REST VAN DE VERHALEN?
MAAK KENNIS MET ONS TEAM. ZE STELLEN ZICH GRAAG AAN JE VOOR.