Dave

Senior projectmanager

Met passie, doorzettingsvermogen, samenwerking en vooral veel plezier, het beste uit een project halen. Ik weet als geen ander het beste uit een team te halen.

Stakeholder Management en samen in de modder staan met je projectleden zijn de 2 belangrijke kerntaken die veel meerwaarde brengen en de teambuilding ten goede komen. Dat is waar ik voor sta. Structuur aanbrengen in complexe omgevingen is waar ik veel waarde aan hecht. Elke klant en project is anders met verschillende verwachtingen, wensen, producten en technieken.  Geen enkele dag ziet er hetzelfde uit. Dat is het mooie aan dit vak. 

Bij mijn eerste gesprekken met MOJEO was er meteen een klik: dit is een organisatie die volledig bij mij past als persoon. Met passie, doorzettingsvermogen, samenwerking en vooral veel plezier, het beste uit een project halen. Ik weet als geen ander het beste uit een team te halen. 

Als Senior Projectmanager wil ik  graag meerwaarde bieden, en natuurlijk alle projecten tot een goed einde brengen. Ik beheers verschillende Projectmanagement vaardigheden en coaching stijlen. Daarbij deel ik graag mijn ervaring in traditioneel waterval projecten en Agile/Devops werkvormen

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.