Mojo

Is niet zomaar een kreet

“…De positieve instelling waarmee we iets doen wat van binnenuit komt en naar buiten uitstraalt…”

Dát is voor ons MOJO.

Wij geloven namelijk dat niet zozeer de methodiek of de organisatie, maar bovenal de mensen het verschil maken. Mensen met zelfvertrouwen, een sterke presentatie, een tikje onoverwinnelijkheid, een flinke dosis passie en een overvloed aan MOJO: 
projectmanagers van MOJEO.

Zoek je een projectmanager die de organisatie helpt om resultaten te bereiken? Wil je ondersteuning bij het opzetten van een projectmanagement office dat transparantie brengt en de organisatie ontzorgt? Of zoek je een partner die kan helpen bij het implementeren van een agile benadering om meer en frequenter business value op te leveren?

Laat onze passie en expertise voor je werken. Get our MOJO working for you!

wij zijn anders

Onze kernwaarden helpen

Onze kernwaarden vatten precies het gevoel samen dat we gezamenlijk met MOJEO uit willen stralen naar relaties en naar elkaar. Ze staan voor onze identiteit en onze manier van werken.

Wij brengen kleur

Met onze unieke, verfrissende kijk brengen we kleur in een project. Onze professionals hebben lef en zullen hun kennis altijd kleurrijk in een project inbrengen.

Wij gaan door de modder

We zijn down-to-earth. We weten wat aanpakken is en zijn niet bang om vies te worden. Samen met de klant zetten we de schouders eronder om het gewenste resultaat te bereiken.

Wij brengen helderheid

We behouden het overzicht in elke situatie. We gaan uit van zuivere feiten en bieden openheid. Hierdoor hebben we elke situatie onder controle.

Wij zijn avonturiers

Wij zoeken het avontuur, nemen de verantwoordelijkheid, zijn gepassioneerd en kunnen hierdoor elke uitdaging aan. We zien elk nieuw project als een nieuw avontuur, waar we vol enthousiasme voor gaan.

Projecten met een gouden randje

De klant succesvol maken is onze drive. We zijn een voorbeeld voor anderen. We brengen graag op een inspirerende manier onze expertise over op de klant. Dat is voor ons het gouden randje.

Wij staan er als team achter

We ontwikkelen elkaar en onszelf continu. We vormen een hecht team, zowel met de klant als onderling. Kiezen voor een Mojeo-medewerker betekent automatisch gebruik maken van de kennis van een heel team van specialisten.

Waarom werken bij MOJEO?

Altijd antwoord

We staan altijd voor elkaar klaar. Zo hoef je nooit lang te wachten op hulp of specifieke kennis van een collega.

Reuze relaties

MOJEO heeft een uitgebreid klantenportfolio met leuke en uitdagende opdrachten in verschillende sectoren en vakdisciplines.

Voornamelijk verbeteren

Binnen MOJEO bieden wij veel ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Overal ondernemen

Als medewerker krijg je altijd de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan de ontwikkeling van MOJEO als organisatie.

de wereld om ons heen

Sharing our MOJO

Maatschappelijk betrokken ondernemen past bij MOJEO. Sinds de start sponsoren we een deel van de omzet aan goede doelen en zetten medewerkers zich actief in om hier een bijdrage aan te leveren in de vorm van ondersteunende activiteiten.

MOJEO is hoofdsponsor van StartUp4Kids

StartUp4Kids wil wereldwijd sociaal achtergestelde kinderen extra scholing bieden om ze te helpen zich te ontplooien en kansen te benutten. Ze doen dit door het bewezen en professionele lesprogramma van Aflatoun aan te bieden aan kinderen binnen het basisonderwijs, wat hun kennis, zelfvertrouwen en bewustwording vergroot.

Momenteel steunt iedere medewerker StartUp4Kids met een vrijwillige maandelijkse donatie die automatisch ingehouden wordt op het loon. MOJEO gooit hier de ‘verdubbelaar’ nog tegenaan om zoveel mogelijk kinderen te kunnen ondersteunen. Inmiddels helpen we zes schoolklassen. We hanteren het motto “als MOJEO groeit, groeien kinderen mee”.

Heb jij het mojo dat wij zoeken?