Barbara

Senior projectmanager

”Als Projectmanager/Scrummaster heb ik bij verschillende bedrijven de nodige ervaring opgedaan.  Hierdoor ben ik snel inzetbaar en kan ik direct van meerwaarde zijn. ”

MOJEO past helemaal bij mij als organisatie omdat iedereen dezelfde positieve energie en drive heeft. Dit stralen we uit als persoon en als bedrijf en gebruiken we in onze opdrachten om het beste resultaat voor de klant te bereiken.

Als Projectmanager/Scrummaster heb ik bij verschillende bedrijven de nodige ervaring opgedaan.  Hierdoor ben ik snel inzetbaar en kan ik direct van meerwaarde zijn. 

Mijn extra MOJO hierbij is het positief denken in creatieve en haalbare oplossingen. Mijn pragmatische aanpak combineer ik met de nodige humor op z’n tijd. Dit draagt bij aan plezier in het werk en zorgt ervoor dat doelen sneller bereikt worden.   

MOJO is ook het aanvaarden dat je iets niet weet en dan om advies durft te vragen. Wij kunnen dan terugvallen op de kennis en ervaring die al binnen MOJEO aanwezig is, zo werken we met z’n allen samen en dat is ook MOJEO!

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.

Zet je project op de rails!

Hoe volwassen is je Agile organisatie?