Agile transitie

MOJEO laat jouw medewerkers en processen kennis maken met de Agile transitie voor een vlottere oplevering van business value.

Wat is Agile?

Agile betekent letterlijk wendbaar, lenig en flexibel. Het is een andere manier van projectmatig werken die voortkomt uit development in de softwarewereld. Het is een meer pragmatische manier om software te ontwikkelen ten opzichte van het waterval principe. Je bepaalt op één dag wat je de komende twee weken gaat doen. Meer informatie over de herkomst en betekenis kun je lezen in het artikel wat is Agile?

Bekijk daarnaast ook eens de case Agile implementatie in de gezondheidszorg om te ontdekken hoe we dit soort transitietrajecten aanvliegen. 

Wat is SAFe?

Het Scaled Agile Framework is een interactieve kennisbank voor het implementeren van een Agile werkwijze op bedrijfsniveau. Het SAFe-raamwerk helpt om deze werkwijze binnen grote organisaties in te voeren en gaat het Agile werken in kleine teams voorbij. De 6 voordelen van SAFe hebben we voor je op een rijtje gezet. Er bestaat namelijk een groot verschil tussen een team van acht personen Agile laten werken en een bedrijf met honderden medewerkers. MOJEO helpt bedrijven met de transitie naar Agile werken.

Hoe kunnen we jouw organisatie helpen bij de transitie?

MOJEO kan jouw organisatie in de volle breedte ondersteunen bij de transitie richting Agile en/of SAFe (Scaled Agile Framework). Zo ondersteunen we je bij een Agile businessanalyse, begeleiden onze SAFe-gecertificeerde consultants de transformatie naar de Agile werkwijze, trainen en coachen we alle betrokkenen en leveren we de software en tools waarmee de organisatie productiever wordt. Uiteraard kunnen onze mensen aansluitend ook de diverse Agile- / scrum-rollen zoals scrum master, product owner of release train engineer voor je verzorgen.