Agile resources

MOJEO biedt jouw organisatie de mogelijkheid gebruik te maken van onze Agile resources op het moment dat er een tekort is aan bijvoorbeeld scrum masters of release train engineers. 

Hoe kan MOJEO je helpen met agile resources?

Heb je een gebrek aan agile resources en wil je deze snel en kundig aanvullen met MOJEO scrum masters of Agile coaches. Laten we snel je resource probleem oplossen. Plan hier een adviesgesprek in met MOJEO. 

In de case meedenken over het ontwerp van de agile-cultuur en -processen bij een wereldwijde software ontwikkelaar beschrijven we hoe in het verleden Rick de rol van Software Integration Manager en deels Advanced Scrum Master bij onze relatie heeft ingevuld.

Hoe matcht MOJEO een Agile specialist met de opdracht en opdrachtgever?

Als een aanvraag binnenkomt kijken we altijd eerst naar het perspectief van een klant, welke kennis nodig is en wat de cultuur van de afdeling is. Dat zijn vragen die de revue zullen passeren. 

Vervolgens inventariseren wij welke kandidaten beschikbaar zijn en wie daarvan de beste match is met de opdracht en organisatie. 

Welke skills hebben onze Agile specialisten?

Een projectmanager van MOJEO heeft naast relevante certificeringen zoals PSM, Agile Project Management en SAFe voornamelijk veel MOJO. Wij geloven namelijk dat niet zozeer de methodiek of de organisatie, maar bovenal de mensen het verschil maken. Mensen met zelfvertrouwen, een sterke presentatie, een tikje onoverwinnelijkheid, een flinke dosis passie en een overvloed aan MOJO.