Achmed

Young professional

“Met de aandacht voor zowel je persoonlijke en professionele ontwikkeling, de ervaring van de collega’s en de open cultuur binnen MOJEO, beschik je over de basisfundamenten om succesvol te worden in je professionele carrière.

Binnen MOJEO voel ik me comfortabel door uit mijn comfort zone te stappen.

Complexiteit in vraagstukken en uitdagingen leiden vaak tot innovatieve oplossingen. Er is lef nodig om je hierin te verdiepen. Binnen MOJEO word je gestimuleerd om uit je comfort zone te stappen en deel te worden van innovatieve oplossingen. Ik ga vaak op zoek naar uitdagingen en zet hiervoor mijn creativiteit en flexibiliteit in. Oplossingsgerichtheid is kenmerkend voor mij en zeer belangrijk wanneer ik me buig over vraagstukken.

De collega’s binnen MOJEO hebben mij vanaf het eerste moment zeer warm ontvangen. Vanaf dag 1 voelde ik mij een deel van het team en het bedrijf. Binnen MOJEO loopt er veel ervaring rond met betrekking tot Project Management, PMO en Agile/SCRUM. De collega’s binnen MOJEO staan altijd klaar om je te helpen. Ook al hebben ze hun eigen opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Er voor elkaar zijn is de essentie van het werken binnen MOJEO.

Het Young Professional Program van MOJEO dient als een persoonlijke thuisbasis gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik ben iemand die zeer leergierig is en tijdens het Young Professional Program word ik opgeleid als projectmanager, PMO’er en Agile/SCRUM master. Met de aandacht voor zowel je persoonlijke en professionele ontwikkeling, de ervaring van de collega’s en de open cultuur binnen MOJEO, beschik je over de basisfundamenten om succesvol te worden in je professionele carrière.

Het verschil

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers?
Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan je voor.