1 jaar bij MOJEO: René Denneman

Deel deze post:

Hoe ben je bij MOJEO terecht gekomen? Wat trok je zo aan?

Ik heb MOJEO gevonden via een advertentie op LinkedIn.

Je werkt inmiddels 1 jaar bij MOJEO, hoe is het afgelopen jaar bevallen?

Het is goed bevallen, ik heb al verschillende en daardoor zeer afwisselende projecten mogen managen bij relaties van MOJEO. De projecten zijn zeer divers en variëren van security tot het uitrollen van nieuwe werkplekken wereldwijd. Ik kon altijd terugvallen op mijn collega’s als ik, gedurende het project, vastliep.

Wat is het leukste aan het vak projectmanagement?

De diversiteit aan opdrachten en het samenwerken met mensen om iets nieuws te creëren waarmee je een bedrijf beter laat functioneren.

Kun je iets vertellen over het team MOJEO? Wat zijn bijvoorbeeld de persoonlijkheden in het team? Wat zijn de verschillen? En wat maakt het team van MOJEO sterk?  

Het team van MOJEO is qua karakters & expertises zeer divers en loopt van schoolverlater tot senior. De individuele medewerkers zijn sterk gemotiveerd om collega’s te helpen en er is oprecht interesse voor elkaar. Van competitie of andere hidden agenda’s is geen sprake.

Kun je iets vertellen over de cultuur van MOJEO? Wat typeert MOJEO nu echt?

Bij MOJEO is er sprake van persoonlijke benadering en korte lijntjes. Authenticiteit wordt omarmd en mensen worden in hun kracht gezet en uitgedaagd op expertise.

Ter afsluiting, ben je nog steeds helemaal happy om bij MOJEO te werken?

Ik ben helemaal happy! Het leukste van bij MOJEO werken vind ik de borrels en de personeelsuitjes. Die hebben altijd een zeer hoog gezelligheidsgehalte!

Project advies nodig?

Onze projectspecialisten zitten voor je klaar!

Andere interessante berichten:

Project Management Office

Wat is een T-shaped projectmanager?

Je ziet de term T-shaped projectmanager steeds vaker voorkomen. Is het een trendwoord of kan het echt een toegevoegde waarde bieden voor je persoonlijke ontwikkeling